Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Το έκανε… Power of Love ο Ατζούν - Ρωτούσε Μαριαλένα και Σάκη για τα αισθήματά τους

Το πρώην ζεύγος είχε... πικάντικες απαντήσεις να δώσει

3 Μαρτίου 2021 23:29
Survivor 4: Το έκανε… Power of Love ο Ατζούν - Ρωτούσε Μαριαλένα και Σάκη για τα αισθήματά τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο πριν το σημερινό αγώνισμα στο Survivor, o Ατζούν αναφέρθηκε στην σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη και είπε πως άλλες πληροφορίες του έδωσε ο ένας κι άλλες ο άλλος.

Τον λόγο τότε τον πήρε η Μαριαλένα η οποία είπες πως ο Σάκης είναι ένα πολύ καλό παιδί και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μέσα στο παιχνίδι μιας και τα έχουν ήδη χωρίσει, με τον Ατζούν νωρίτερα να έχει μια μεγάλη έκπληξη για τους παίκτες.

Survivor 4: Οι απαντήσεις Μαριαλένας και Σάκη για τη σχέση τους

Φυσικά αναφέρθηκε και στην Χριστίνα λέγοντας πως έχει πολύ καλές σχέσεις και οποιαδήποτε διαφορά μπορεί να είχαν πλέον τις έχουν λύσει.

Ο Σάκης από τη πλευρά του μίλησε με τα καλύτερα λόγια την παίκτρια και δήλωσε πως χώρισαν πολύ ήρεμα και μάλιστα βρίσκεται εκεί για να την στηρίξει αφού την θεωρεί μια από τις καλύτερες παίκτριες αγωνιστικά.

Survivor 4: Ζευγάρι με τον Νίκο Κοσμά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Και όμως, όπως επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον Νίκο Κοσμά, ήταν ζευγάρι με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο παρελθόν. Πριν ακόμη τους γνωρίζουμε μέσα από τις συμμετοχές τους στο Survivor 4.

Όπως φαίνεται η παίκτρια της Μπλε ομάδας, γνώριζε πολύ καλά που πηγαίνει και δεν δήλωσε τυχαία συμμετοχή στο ριάλιτι. Καθώς με τον πρώην παίκτη, δεν είναι μόνο πρώην ζευγάρι, αλλά και πολλά χρόνια φίλοι. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share