Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Survivor 4: Γης Μαδιάμ στην μπλε ομάδα - Κόντεψαν να έρθουν στα χέρια Σάκης και Τζέιμς

Απίθανες καταστάσεις!

3 Μαρτίου 2021 23:08
Survivor 4: Γης Μαδιάμ στην μπλε ομάδα - Κόντεψαν να έρθουν στα χέρια Σάκης και Τζέιμς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο καβγάς που έρχεται στο Survivor σε λίγη ώρα από τώρα δεν έχει προηγούμενο αφού όπως είδαμε ο Σάκης ξεσπά σε φωνές και η Μαριαλένα βάζει τα κλάματα.

Τα προβλήματα στην ομάδα έχουν έρθει εδώ και λίγες ώρες αφού ο Τζέιμς αποφάσισε να ψηφίσει τον Πάνο Καλίδη για αποχώρηση.

Survivor 4: Έρχεται απίθανος καβγάς μεταξύ Σάκη-Τζέιμς

Από τότε ξεκίνησε η μπλε ομάδα, εκτός του Νίκου Μπάρτζη και της Άννας Μαρίας αλλά και της υπο - ομάδας Αλέξη και Κρις, να επιτίθεται στον Τζέιμς για την απόφαση του.

Το ένα έφερε το άλλο μέχρι που η κατάσταση φτάνει στο απορχώρητο...

Survivor 4: «Βόμβες» της Μαριπόζα για τον Μπάρτζη - «Σιγά τον ευθύ άνθρωπο, ποτέ δε μου μίλησε»

«Βόμβες» για τον Νίκο Μπάρτζη και όχι μόνο έριξε η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία μίλησε για την περιπέτεια της στο Survivor και αναφέρθηκε στον αγρότη της μπλε ομάδας, επισημαίνοντας πως κάθε άλλο παρά ευθύς άνθρωπος είναι.

Η Μαριπόζα, που απάντησε και για τη δουλειά του Instagrammer, μέσα σε όλα αποκάλυψε τους λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει από το παιχνίδι ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο που βρέθηκε στο στόχαστρο της ομάδας της.

Survivor 4: Άγριο κράξιμο της Μαριπόζα για τον Νίκο Μπάρτζη

Η Έλενα Κρεμλίδου είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι λίγο την πλήρωσα. Η υγεία μου ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Είχα πάθει αφυδάτωση, ηλίαση, λιποθυμούσα. Ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση. Ένιωσα ότι δέχομαι μια επίθεση χωρίς κανείς να με αφήσει να εξηγήσω τι έχω κάνει. Ο Νίκος που με κατηγορούσε δεν ήρθε ποτέ να έρθει να μου πει τι τον ενοχλεί, απλά βγήκε στο συμβούλιο και τα είπε.

Κι εγώ νόμιζα ότι είναι ευθύς άνθρωπος αλλά τελικά… Με την Ελευθερία πως να κάνεις υποομάδα και Βαλέρια; Γενικά γινόντουσαν παρεξηγήσεις. Όταν δεν είχαμε αγωνίσματα μαλώναμε. Το μόνο λάθος που έκανα ήταν ότι όταν η Ελευθερία δεν ήταν καλά την υποστήριζα χωρίς να παίρνω θέση και όταν εγώ πήγα στο νοσοκομείο πήγαινε και έλεγε ότι είπα εγώ πράγματα».

Ενώ αμέσως μετά δήλωσε πως πιστεύει ότι ο φετινός νικητής θα είναι ο Τζέιμς, καθώς τον θεωρεί πολύ έξυπνο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share