Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Επίθεση της μπλε ομάδας ο Τζέιμς - «Το παρεάκι έχει κλονιστεί»

Χαμός στην παραλία τους

3 Μαρτίου 2021 22:59
Survivor 4: Επίθεση της μπλε ομάδας ο Τζέιμς - «Το παρεάκι έχει κλονιστεί»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απογοητευμένος δηλώνει ο Πάνος Καλίδης με την απόφαση του Τζέιμς Καφετζή να τον ψηφίσει με την δικαιολογία πως είναι δυνατός παίκτης στο Survivor.

Για «κλονισμένο παρεάκι» μιλάει πλέον ο τραγουδιστής αναφερόμενος στον Τζέιμς, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία οι οποίοι φαίνεται πως συμφωνούν με την απόφαση του πρώτου.

Survivor 4: Ολομέτωπη επίθεση «Μπλε» και Πάνου στον Τζέιμς

Εκτός από τον Πάνο Καλίδη, σύσσωμη η μπλε ομάδα πέραν της «κλίκας» του Τζέιμς, τάχθηκε κατά του με πρώτη την Μαριαλένα που μίλησε περί ηθικής.

Survivor spoiler 03/03, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Survivor spoiler: Αγώνας για έπαθλο επικοινωνίας σήμερα (03/03) και ποια ομάδα θα κερδίσει; Το Athensmagazine.gr σας έχει τη διαρροή!

Αρχικά χτες είδαμε ένα απίθανο επεισόδιο με κόκκινη και μπλε ομάδα να μάχονται για την δεύτερη ασυλία με την μπλε να έχει χωριστεί κυριολεκτικά στη μέση, αφού οι Άλεξ Και Κρις πλέον αποτραβήχτηκαν και δεν παίρνουν μέρος ούτε στα αγωνίσματα! Ερωτηματικό αποτελεί τι θα κάνουν σήμερα και αν θα πάρουν μέρος στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία και το φαγητό και εφόσον δεν πάρουν αν θα απολαύσουν κανονικά το έπαθλο!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Την ίδια ώρα οι δύο τους, όπως ήταν λογικό, είναι δύο από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, με τον τρίτο να είναι ο Πάνος Καλίδης! Ο Τζέιμς Καφετζής μπήκε στη δύσκολη θέση να δώσει ένα συμπαίκτη του και ο Πάνος του ζήτησε να δώσει εκείνον επειδή είναι ο χειρότερος αγωνιστικά και επειδή χτες έφερε 4 ήττες! Έτσι κι έγινε...

Σήμερα όμως είναι μια άλλη μέρα! Αγώνας επικοινωνίας με τα δεδομένα για τις δύο ομάδες να είναι διαφορετικά! Η Σοφία Μαργαρίτη από την ομάδα των κόκκινων θα αποτελέσει παρελθόν, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr από το πρωί της Δευτέρας και πρέπει να δούμε κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει την ομάδα!

Survivor spoiler 03/03, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και φαγητού σήμερα (03.03);

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες ούτε καν τρέιλερ! Αρχικές διαρροές αναφέρουν πως θα είναι ένα ξεχωριστό αγώνισμα και όχι με κλασικό στίβο μάχης, όπως ήταν τα δύο αγωνίσματα της ασυλίας! Όπως είναι η κατάσταση στις δύο ομάδες μεγάλο φαβορί είναι ξανά οι κόκκινοι, όμως οι μπλε έχουν ανακτήσει δυνάμεις μετά την εξαιρετική παρουσία τους, αγωνιστικά, χτες!

Ποιος κερδίζει ωστόσο; Αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα (03/03) oι μπλε έχουν κάποιες πιθανότητες παραπάνω! Επιβεβαιώνεται αυτό;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

Survivor spoiler 03/03

Σύμφωνα λοιπόν με το σίγουρο Survivor spoiler νικητές σήμερα είναι οι μπλε και επιστρέφουν στις νίκες μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες! Θα καταφέρει αυτό να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share