Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Βόμβες» της Μαριπόζα για τον Μπάρτζη - «Σιγά τον ευθύ άνθρωπο, ποτέ δε μου μίλησε»

Νέες αποκαλύψεις για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε

3 Μαρτίου 2021 20:22
Survivor 4: «Βόμβες» της Μαριπόζα για τον Μπάρτζη - «Σιγά τον ευθύ άνθρωπο, ποτέ δε μου μίλησε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβες» για τον Νίκο Μπάρτζη και όχι μόνο έριξε η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία μίλησε για την περιπέτεια της στο Survivor και αναφέρθηκε στον αγρότη της μπλε ομάδας, επισημαίνοντας πως κάθε άλλο παρά ευθύς άνθρωπος είναι.

Η Μαριπόζα, που απάντησε και για τη δουλειά του Instagrammer, μέσα σε όλα αποκάλυψε τους λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει από το παιχνίδι ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο που βρέθηκε στο στόχαστρο της ομάδας της.

Survivor 4: Άγριο κράξιμο της Μαριπόζα για τον Νίκο Μπάρτζη

Η Έλενα Κρεμλίδου είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι λίγο την πλήρωσα. Η υγεία μου ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Είχα πάθει αφυδάτωση, ηλίαση, λιποθυμούσα. Ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση. Ένιωσα ότι δέχομαι μια επίθεση χωρίς κανείς να με αφήσει να εξηγήσω τι έχω κάνει. Ο Νίκος που με κατηγορούσε δεν ήρθε ποτέ να έρθει να μου πει τι τον ενοχλεί, απλά βγήκε στο συμβούλιο και τα είπε.

Κι εγώ νόμιζα ότι είναι ευθύς άνθρωπος αλλά τελικά… Με την Ελευθερία πως να κάνεις υποομάδα και Βαλέρια; Γενικά γινόντουσαν παρεξηγήσεις. Όταν δεν είχαμε αγωνίσματα μαλώναμε. Το μόνο λάθος που έκανα ήταν ότι όταν η Ελευθερία δεν ήταν καλά την υποστήριζα χωρίς να παίρνω θέση και όταν εγώ πήγα στο νοσοκομείο πήγαινε και έλεγε ότι είπα εγώ πράγματα».

Ενώ αμέσως μετά δήλωσε πως πιστεύει ότι ο φετινός νικητής θα είναι ο Τζέιμς, καθώς τον θεωρεί πολύ έξυπνο.

Survivor 4: Σε τραγική κατάσταση η υγεία της Μαριπόζα - Ακολουθεί αγωγή γιατρού μετά το παιχνίδι

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται και μετά το Survivor η υγεία της Έλενας Κρεμλίδου, με τη «Μαριπόζα» να δείχνει πως δεν ήταν καλά στη διάρκεια του ριάλιτι και να αποχωρεί οικειοθελώς, ενώ τώρα ακολουθεί αγωγή γιατρού.

Η ίδια από τη στιγμή που βγήκε από το παιχνίδι είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται μετά από το Survivor.

Έτσι, πριν από λίγο, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε πως… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share