Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Φεύγει από το παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής!

Γίνεται ξαφνικά το αουτσάιντερ!

3 Μαρτίου 2021 19:50
Survivor spoiler: Φεύγει από το παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τεράστια ανατροπή έρχεται στο Survivor, αφού ο Τζέιμς Καφετζής δεν αποκλείεται σύντομα να φύγει από το παιχνίδι, με τον κλοιό από το πουθενά να αρχίζει να σφίγγει γύρω του.

Ο Ροδίτης διοργανωτής boat party είναι από τους διακριθέντες στο φετινό παιχνίδι, όχι μόνο χάρη στις αγωνιστικές του επιδόσεις, αλλά και το πώς χειρίζεται τις καταστάσεις στην παραλία, είτε επρόκειτο για τους Μαχητές είτε για τους «Μπλε», των οποίων επί της ουσίας ηγείται αυτή τη στιγμή, αλλά όλα βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε μια λεπτή ισορροπία.

Η τελευταία του κίνηση να υποδείξει ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Πάνο Καλίδη, έφερε αντιδράσεις σε συμπαίκτες και αντιπάλους, αφού φοβήθηκε τη δική του αποχώρηση, όπως σας αποκάλυψε με πληροφορίες του το Athensmagazine.gr, μη διαλέγοντας να θέσει στην κρίση του κοινού τον Νίκο Μπάρτζη, καθώς δεν επιθυμούσε να κινδυνεύσει η συμμετοχή του φίλου του στο ριάλιτι.

Survivor spoiler: Έτσι έρχεται σε θέση αουτσάιντερ ο Τζέιμς

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η επιλογή του αυτή έχει φέρει «τριγμούς» και, σε συνδυασμό με την ανοδική πορεία του Σάκη Κατσούλη, η κατάσταση είναι οριακή για τον Τζέιμς. Αν, δε, φύγει ο Καλίδης από το παιχνίδι και όχι ένας εκ των Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη, όλα θα γίνουν… ροντέο στην μπλε παραλία, αφού δεν αποκλείεται να βρεθεί μόνος του με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Μπάρτζη, σε μια υποομάδα με μειονέκτημα.

Ο Καλίδης, άλλωστε, δείχνει στο trailer να αποδοκιμάζει την παρέα αυτή των τριών, ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που επίσης βρισκόταν στην κλίκα, τον υποστηρίζει, έχοντας αρχίσει να έρχεται κοντά και με τον Σάκη. Αυτό σημαίνει, ότι η παρέα, που έμοιαζε να διαφεντεύει την «μπλε» παραλία, μπορεί να «σπάσει» μετά τις εξελίξεις στο συμβούλιο αποχώρησης, με συνέπεια οι Τζέιμς και Μπάρτζης να βρεθούν, ίσως, σε δύσκολη θέση στο επόμενο συμβούλιο του νησιού και τον πρώτο, ειδικά, να κινδυνεύει άμεσα, αφού ο δεύτερος τουλάχιστον έχει ψηφιστεί μια φορά ως δημοφιλέστερος παίκτης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share