Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 03/03, part 2 οριστικό: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο

3 Μαρτίου 2021 13:33
Survivor spoiler 03/03, part 2 οριστικό: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 03/03: Τελευταία μέρα της εβδομάδας στο Survivor 4 και σήμερα θα έχουμε και την αποχώρηση! Ποιος παίκτης βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο; Το Athensmagazine.gr σας έχει την διαρροή!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Κρις Σταμούλης, Αλέξης Παππάς και Πάνος Καλίδης! Εξ' αρχής φαίνεται μια ψηφοφορία αρκετά δύσκολα για προβλέψεις! Τρεις παίκτες που έχουν το δικό τους κοινό και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα τι θα συμβεί αν δεν πάρει τα τελικά αποτελέσματα στα χέρια του!

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της αποχώρησης, με τον Γιώργο Λιανό να παίρνει μέρος σ' αυτά από την Ελλάδα! Με τι τρόπο; Θα το δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

 Survivor spoiler 03/03

Μαζί όμως με την εν Ελλάδι παρέμβαση του παρουσιαστή θα δούμε και ποιος παίκτης θα πάρει την άγουσα για την Ελλάδα! Αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως για πρώτη φορά φέτος είχαμε ένα τεράστιο ντέρμπι ανάμεσα ΚΑΙ στους τρεις υποψηφίους! Δηλαδή η διαφορά του πρώτου από τον τρίτο ήταν τόσο μικρή που ήταν αναστρέψιμη!

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει!

Survivor spoiler 03/03, part 2 οριστικό: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!

Το πρωί σας παρουσιάσαμε εδώ στο Athensmagazine.gr ποιος παίκτης βρίσκεται πιο κοντά στην αποχώρηση και αυτό επιβεβαιώνεται! Εκτός Survivor βρίσκεται ήδη ο Κρις Σταμούλης και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Ελλάδα!

Τεράστια ενδιαφέρον να δούμε πως θα δράσει ο Αλέξης Παππάς από εδώ και στο εξής, αφού θα μείνει στο περιθώριο.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share