Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Ο Πάνος Καλίδης έπρεπε να είχε αποχωρήσει εδώ και 1,5 μήνα!

Πως την είχε γλιτώσει;

3 Μαρτίου 2021 09:56
Survivor spoiler: Ο Πάνος Καλίδης έπρεπε να είχε αποχωρήσει εδώ και 1,5 μήνα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Πόσοι από εσάς γνωρίζετε πως ο Πάνος Καλίδης θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει ήδη από το Survivor 4;

Όχι δεν έκανε κάποιο ατόπημα ο τραγουδιστής αλλά θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει εδώ και περίπου δύο μήνες από το Survivor!

Πόσοι από εσάς θυμάστε τι είχε συμβεί τότε; Βλέπετε κάθε μέρα έχουμε τέτοιες ανατροπές στο Survivor που οι περισσότεροι θα έχετε ξεχάσει!

Πάμε πίσω στις 13 Ιανουαρίου, όταν ο Πάνος Καλίδης ήταν ακόμα στη κόκκινη ομάδα ή καλύτερα στην ομάδα των Διασήμων και τότε ίσχυε η ψηφοφορία με τον πιο δημοφιλή παίκτη! Θυμάστε τι ακριβώς είχε συμβεί;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler: Ο Πάνος Καλίδης έπρεπε να είχε αποχωρήσει εδώ και 1,5 μήνα!

Survivor 4: Ο Πάνος είχε αποχωρήσει και τον κράτησε η... Κάτια Ταραμπάνκο

Συγκεκριμένα αυτή την ημέρα ο Πάνος Καλίδης ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Γιώργο Κοψιδά και άλλον έναν παίκτη που θα έπρεπε να δώσει η Ανθή Σαλαγκούδη! Τι είχε συμβεί τότε; Η Ανθή είχε βγει πιο δημοφιλής παίκτρια αλλά στην τηλεόραση δεν το έδειξαν ποτέ!

Ο λόγος; Πως τότε ανακοίνωσαν ότι δεν θα αποχωρήσει κανείς αυτή την εβδομάδα από το Survivor καθώς θα έφευγε οικειοθελώς η Κάτια Ταραμπάνκο! Κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά σ' άλλο Survivor και πολλοί το θεώρησαν κοροϊδία!

Σ' αυτή την ψηφοφορία λοιπόν ο Πάνος Καλίδης είχε βγει τελευταίος και θα ήταν αυτός που θα αποχωρούσε από το Survivor! Ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ! Μάλιστα φήμες αναφέρουν πως το γύρισμα της αποχώρησης είχε γυριστεί και το πήραν πίσω. Φήμες ωστόσο... Το μόνο σίγουρο είναι πως τότε ο Πάνος Καλίδης έπρεπε να είχε αποχωρήσει και την γλίτωσε!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share