Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Αγαπημένη Αλέσια δεν έχω εσένα στη ζούγκλα, αλλά υπάρχει ο χασοδίκης φίλος μου»

«Έπεσε» το Twitter μετά την απόφαση Αλέξη-Κρις

3 Μαρτίου 2021 01:20
Survivor 4: «Αγαπημένη Αλέσια δεν έχω εσένα στη ζούγκλα, αλλά υπάρχει ο χασοδίκης φίλος μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο επεισόδιο της Τρίτης (2/3) για το Survivor έγινε κανονικός χαμός και το Twitter «έπεσε» με όσα έγιναν, επικεντρώνοντας τα σχόλια του στην απόφαση των Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη να μην παίξουν στο αγώνισμα ασυλίας.

Survivor 4: Γλέντι στο Twitter για Αλέξη, Κρις και Τριαντάφυλλο

Οι δύο παίκτες ενημέρωσαν τον Γιώργο Λιανό προτού ξεκινήσει το παιχνίδι, ότι δε θέλουν να αγωνιστούν, με τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να… τους γλεντά, αν και αρκετοί τους έδωσαν δίκιο, ειδικά στις αναφορές τους εναντίον της μπλε ομάδας.

Αρκετά σχόλια, φυσικά, έλαβε και ο Τριαντάφυλλος για τις αναφορές… περί πορδών, καθώς και η μεγάλη νίκη που πήρε στο αγώνισμα έναντι του Νίκου Μπάρτζη.

Survivor 4 spoiler: Ο Νίκος Μουτσινάς στο party της ένωσης

Survivor 4: Αυτό κι αν ήταν έκπληξη! Ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται πως θα είναι ο καλεσμένος του Ατζούν Ιλιτζαλί στο party της ένωσης του ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο θα γίνει κάπου κοντά στο Πάσχα.

Την είδηση έκανε γνωστή η πρωινή εκπομπή "Πρωινό", το πρωί της Τρίτης 2/3, δίνοντας μάλιστα, παραπάνω λεπτομέρειες.

Όπως έγινε γνωστό, του έγινε πρόταση από την Ατζούν Μίντια, με τον παρουσιαστή να είναι θετικός στο να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, αφού ο ίδιος έχει μια "αδυναμία" στο Survivor. Μάλιστα, επειδή το party θα γίνει κοντά στο Πάσχα, ο παρουσιαστής θα κάνει διακοπές από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι.

Τέλος, ψάχνουν μια φόρμουλα για το πως θα μπορέσει να ταξιδέψει. Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share