Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πανηγυρική επιβεβαίωση Athensmagazine.gr: Αποχωρεί η Σοφία Μαργαρίτη - Φεύγει για Ελλάδα με γύψο στο πόδι

Το πρόβλημα υγείας της δεν την αφήνει να συνεχίσει

3 Μαρτίου 2021 00:50
Πανηγυρική επιβεβαίωση Athensmagazine.gr: Αποχωρεί η Σοφία Μαργαρίτη - Φεύγει για Ελλάδα με γύψο στο πόδι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» έριξε στο Survivor η Σοφία Μαργαρίτη, καθώς ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το παιχνίδι και γυρίζει στην Ελλάδα, καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν είναι αναστρέψιμη.

Το Athensmagazine.gr σας είχε ενημερώσει σχετικά με το ζήτημα αυτό, με την παίκτρια των «Κόκκινων» να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, αφού ο Ηλίας Μπόγδανος την είδε να κατεβαίνει από τη βάρκα με γύψο στο πόδι, με τους συμπαίκτες της να προσπαθούν να την περιθάλψουν.

Survivor 4: Οικειοθελής αποχώρηση της Σοφίας Μαργαρίτη

Η ίδια, όμως, παραδέχθηκε πως η καλύτερη λύση είναι να γυρίσει στην Ελλάδα, με την περιπέτεια να τελειώνει κάπου εδώ για τη μηχανικό αυτοκινήτων, που νωρίτερα είχε παλέψει με όλες της τις δυνάμεις.

Survivor spoiler 02/03: Νέα κλίκα στη κόκκινη ομάδα - Ασημακόπουλος και Κόρο προσπαθούν να "φάνε" Ντάφυ - Κοψιδά!

Survivor spoiler: Εκτός από τους μπλε που η κατάσταση θυμίζει παιδική χαρά, άσχημο είναι το κλίμα και στη κόκκινη ομάδα, παρότι αυτό δεν βγαίνει προς τα έξω!

Τι αποκάλυψη σας φέρνει σήμερα το Athensmagazine.gr; Μπορεί να νομίζαμε πως το στρατόπεδο των κόκκινο είναι χωρισμένο με την Σοφία και την Μαριάνθη να αποτελούν τη μια υποομάδα και τους υπόλοιπους μια δεύτερη όμως τις επόμενες μέρες αναμένεται να χωριστούν σε τρεις!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Νέα κλίκα στη κόκκινη ομάδα

Πηγές μέσα από το παιχνίδι αναφέρουν πως ήδη το κόκκινο στρατόπεδο έχει χωριστεί αλλά δεν το δείχνουν στις κάμερες, διότι τώρα "πουλάει" η μπλε ομάδα. Τι αναμένεται να συμβεί; Τι και αν ο Τριαντάφυλλος αποκαλεί κολλητό τον Γιώργο Κόρομι φαίνεται πως στα επόμενα επεισόδια θα τα σπάσουν!

Όχι δεν θα τσακωθούν τα παιδιά αλλά ο Κόρο με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, που έχουν δέσει από τότε που ήταν στους Μαχητές, φαίνεται πως με τακτική θα επιχειρήσουν την αντεπίθεσή τους, τώρα που το ριάλιτι έχει κλείσει δύο μήνες ζωής!

Survivor: Θέλουν να πάρουν την αρχηγία

Τι βλέπουμε μέχρι σήμερα; Τριαντάφυλλο και Γιώργο Κοψιδά να κινούν τα νήματα στη κόκκινη ομάδα! Σ' αυτό θέλουν να βάλουν ένα τέλος Κόρο και Ασημακόπουλος, αφού αντικειμενικά είναι πιο δυνατοί παίκτες αγωνιστικά από τους δύο προαναφερόμενους!

Θα τα καταφέρουν; Θα επηρεάσει η κόντρα αυτή το κλίμα της ομάδας και γενικά θα βγει προς τα έξω η τακτική αυτή; Αναμονή λίγων επεισοδίων, μέχρι να ξεπουλήσει λίγο η μπλε ομάδα και θα τα μάθουμε όλα! Όσο το Survivor πάντως προχωράει τόσο περισσότερο το ριάλιτι θα γίνεται ατομική και το εμείς θα γίνεται εγώ! Άλλωστε ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ στο τέλος θα είναι ένας.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share