Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Σοκ στην κόκκινη ομάδα - «Κατέρρευσε» η Ελένη Χαμπέρη

Ποια η κατάστασή της;

3 Μαρτίου 2021 00:27
Survivor 4: Σοκ στην κόκκινη ομάδα - «Κατέρρευσε» η Ελένη Χαμπέρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ δέχθηκε μετά τον αγώνα ασυλίας στο Survivor η κόκκινη ομάδα, καθώς η Ελένη Χαμπέρη «κατέρρευσε» μπροστά σε όλους, με τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους της να «παγώνουν».

Οι «Μπλε» ήταν στη διάρκεια ενός τσακωμού, με τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη να επιτίθενται και πάλι στους συμπαίκτες τους, και δη στον Τζέιμς, όταν η Ελένη έπεσε κάτω και οι συμπαίκτες αναγκάστηκαν να τη σηκώσουν, ώστε να την πάνε στο γιατρό.

Survivor 4: Ποια η κατάσταση της Ελένης Χαμπέρη;

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε, ότι δεν ήταν τίποτα άλλο παρά χαμηλή πίεση ο λόγος, που η Ελένη «κατέρρευσε», με την ίδια μάλιστα μετά από λίγο να συνέρχεται.

Survivor spoiler: Ψήφισαν τον Κρις Σταμούλη ενώ τελευταίος στατιστικά είναι ο Πάνος Καλίδης

Το χθεσινό 1/3 επεισόδιο του Survivor 4 και συγκεκριμένα το συμβούλιο του νησιού ήταν πολύ έντονο, με την Μπλε ομάδα να βρίσκεται στην κόντρα.

Όπως είδαμε και σχολιάστηκε πολύ από όλους, ο Τζέιμς Καφετζής γύρισε την "μπιφτέκα" και ενώ είπε πως θα ψηφίζει συνέχεια τον Αλέξη Παππά, δήλωσε πως πλέον θα ψηφίζει καθαρά αγωνιστικά και είπε μπροστά στον Κρις Σταμούλη πως η ψήφος του θα πάει σε αυτόν - όπως και έγινε.

Έτσι λοιπόν, τον ακολούθησαν και άλλοι συμπαίκτες του με αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, ο "πρίγκιπας" όπως τον λένε πολλοί παίκτες - συμπαίκτες και εδώ έκανε ένα λάθος. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share