Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Survivor 4: Αποκάλυψη για την νέα κλίκα στους «Μπλε» - «Μη μας θεωρείτε ηλίθιους»

«Βόμβα» για όσα γίνονται στην παραλία

2 Μαρτίου 2021 23:32
Survivor 4: Αποκάλυψη για την νέα κλίκα στους «Μπλε» - «Μη μας θεωρείτε ηλίθιους»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι νέοι παίκτες πρόλαβαν να τσακωθούν… μεταξύ τους στο Survivor προτού αντιμετωπίσουν τις υπόλοιπες κλίκες, με τον Γιώργο Ταβλαδάκη ειδικά να επιτίθεται στην Χριστίνα Κεφαλά και να πραγματοποιεί αποκαλύψεις για την ψηφοφορία, καθώς και την νέα κλίκα στην μπλε ομάδα.

Την επομένη του συμβουλίου αποχώρησης, όπου πρώτος υποψήφιος τέθηκε ο Κρις Σταμούλης, ο Γιώργος αναφέρθηκε σε ένα διάλογο της Χριστίνας με την Ελευθερία, όπου η πρώτη ρώτησε τη δεύτερη ποιον ψήφισε ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor 4: Αυτή είναι η νέα κλίκα στους «Μπλε»

Αμέσως μετά, αποκάλυψε πως μια νέα κλίκα έχει ξεκινήσει να υπάρχει. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς, ο Κρις, η Ελευθερία και η Χριστίνα είχαν συγκεντρωθεί πριν από το συμβούλιο, με στόχο να ψηφιστεί ο Πάνος Καλίδης, κάτι που έγινε κιόλας, χωρίς να καταφέρουν να βγει υποψήφιος.

Survivor spoiler: Τέλος η κλίκα στην μπλε ομάδα - Χτυπά η «καμπάνα» της αποχώρησης για Τζέιμς, Άννα Μαρία, Μπάρτζη και Καλίδη

Survivor spoiler: Απίθανες ανατροπές έρχονται στο Survivor τον επόμενο καιρό, αφού παίκτες που έμοιαζαν να βρίσκονται στο «απυρόβλητο» φαίνεται να κινδυνεύουν, με την Άννα Μαρία Βέλλη, τον Τζέιμς Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Πάνο Καλίδη να βλέπουν τη θέση τους να μην είναι βέβαιη.

Η κλίκα στην μπλε ομάδα είναι γνωστή, περιλαμβάνοντας αυτά τα άτομα και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την προσπάθεια να ενταχθούν και οι καινούργιοι παίκτες να αποτυγχάνει, αφού η αναφορά του Τζέιμς σε ήττες εξαιτίας της έλευσης των Σάκη Κατσούλη, Χριστίνα Κεφαλά και Γιώργου Ταβλαδάκη, αποτέλεσε ένα μεγάλο λάθος στην προσπάθεια να τους φέρει κοντά στην υποομάδα του.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης επιχειρούν να φέρουν την κατάσταση στα άκρα, με την Ελευθερία Ελευθερίου σε πιο σιωπηλό ρόλο. Οι τρεις τους πιστεύουν, ότι κοντράροντας τη μεγάλη κλίκα, που με κάθε αφορμή και ειδικά στις ήττες στα αγωνίσματα, επιχειρεί να τους «στριμώξει» με τη δικαιολογία της υποτιθέμενης μειωμένης απόδοσης, θα καταφέρουν να… γυρίσει ο τροχός και να πάρουν εκείνοι το πάνω χέρι.

Survivor spoiler: Κρίνεται η ηγεσία στην μπλε ομάδα στις επόμενες ώρες

Αν, μάλιστα, καταφέρουν να πάρουν ως συμμάχους και τους τρεις νέους παίκτες, κάθε ισορροπία θα αλλάξει. Προς το παρόν, όμως, τίποτα δεν είναι βέβαιο, καθώς εκείνοι δεν έχουν ακόμη κατασταλάξει με ποιο «στρατόπεδο» θα συνταχθούν. Κάπως έτσι, οι ελπίδες των τριών του περιθωρίου περιορίζονται στο αν θα μείνουν ο Κρις και ο Αλέξης, ώστε να συνεχίσουν στην υλοποίηση του σχεδίου τους, μιας και σε αυτή την περίπτωση θα αποχωρήσει σίγουρα ένας της κλίκας, με πιθανότερο «θύμα» τον Πάνο Καλίδη.

Εφόσον το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί, τότε και η υπόλοιπη υποομάδα κινδυνεύει άμεσα. Με βάση όσα αναφέρονται, μάλιστα, από το κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο, η Άννα Μαρία, ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης δε συγκεντρώνουν ιδιαίτερη συμπάθεια, κάτι που σημαίνει πως, αν βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση, θα κινδυνεύουν άμεσα.

Η «καμπάνα», λοιπόν, χτυπά για την κλίκα, αφού οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, ειδικά μετά την ήττα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας και την αλλαγή στάσης του Τζέιμς στην ψηφοφορία αποχώρησης. Μένει να φανεί το ποιος θα επιβιώσει στην αποχώρηση της Τετάρτης (3/3), ώστε να γίνει βέβαιο το ποιος θα έχει σύντομα το πάνω χέρι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share