Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Survivor 4: Γλέντησε ξανά τον Μπάρτζη ο Τριαντάφυλλος - «Πού το είδες αυτό το όνειρο;»

Απάντησε στην... πρόταση που του έγινε

2 Μαρτίου 2021 22:41
Survivor 4: Γλέντησε ξανά τον Μπάρτζη ο Τριαντάφυλλος - «Πού το είδες αυτό το όνειρο;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τριαντάφυλλος έχει προχωρήσει σε ένα «μπαράζ» επιθέσεων στον Νίκο Μπάρτζη στο Survivor, σχολιάζοντας αυτή την φορά την πρότασή του να πάρει τον Ηλία Μπόγδανο και να δώσει τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη.

Η ιδιαίτερη αυτή πρόταση έγινε στο συμβούλιο και στη διάρκεια του καβγά του Τζέιμς με συμπαίκτες και αντιπάλους, με άπαντες να τον έχουν στήσει στον τοίχο. Κάπου εκεί, ο Νίκος τον υπερασπίστηκε, λέγοντας πως είναι λογική η απόφαση να ψηφίσει τον Κρις αντί του Αλέξη για αποχώρηση, κρίνοντας με αγωνιστικά κριτήρια αυτή την φορά και όχι ηθικά, όπως είχαν πει σε προηγούμενες περιπτώσεις.

Survivor 4: Η απάντηση του Τριαντάφυλλου στην πρόταση του Μπάρτζη

Σε εκείνο το σημείο, ο Μπάρτζης ζήτησε από τον «Ντάφι» να δώσει τον Ηλία αντί των Κρις και Αλέξη. «Πού το είδες αυτό το όνειρο Νίκο; Ο Ηλίας μένει εδώ με πενταετές συμβόλαιο», σχολίασε ο τραγουδιστής, που νωρίτερα έκραξε και τον Τζέιμς.

Survivor spoiler 02/03: Νέα κλίκα στη κόκκινη ομάδα - Ασημακόπουλος και Κόρο προσπαθούν να "φάνε" Ντάφυ - Κοψιδά!

Survivor spoiler: Εκτός από τους μπλε που η κατάσταση θυμίζει παιδική χαρά, άσχημο είναι το κλίμα και στη κόκκινη ομάδα, παρότι αυτό δεν βγαίνει προς τα έξω!

Τι αποκάλυψη σας φέρνει σήμερα το Athensmagazine.gr; Μπορεί να νομίζαμε πως το στρατόπεδο των κόκκινο είναι χωρισμένο με την Σοφία και την Μαριάνθη να αποτελούν τη μια υποομάδα και τους υπόλοιπους μια δεύτερη όμως τις επόμενες μέρες αναμένεται να χωριστούν σε τρεις!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Νέα κλίκα στη κόκκινη ομάδα

Πηγές μέσα από το παιχνίδι αναφέρουν πως ήδη το κόκκινο στρατόπεδο έχει χωριστεί αλλά δεν το δείχνουν στις κάμερες, διότι τώρα "πουλάει" η μπλε ομάδα. Τι αναμένεται να συμβεί; Τι και αν ο Τριαντάφυλλος αποκαλεί κολλητό τον Γιώργο Κόρομι φαίνεται πως στα επόμενα επεισόδια θα τα σπάσουν!

Όχι δεν θα τσακωθούν τα παιδιά αλλά ο Κόρο με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, που έχουν δέσει από τότε που ήταν στους Μαχητές, φαίνεται πως με τακτική θα επιχειρήσουν την αντεπίθεσή τους, τώρα που το ριάλιτι έχει κλείσει δύο μήνες ζωής!

Survivor: Θέλουν να πάρουν την αρχηγία

Τι βλέπουμε μέχρι σήμερα; Τριαντάφυλλο και Γιώργο Κοψιδά να κινούν τα νήματα στη κόκκινη ομάδα! Σ' αυτό θέλουν να βάλουν ένα τέλος Κόρο και Ασημακόπουλος, αφού αντικειμενικά είναι πιο δυνατοί παίκτες αγωνιστικά από τους δύο προαναφερόμενους!

Θα τα καταφέρουν; Θα επηρεάσει η κόντρα αυτή το κλίμα της ομάδας και γενικά θα βγει προς τα έξω η τακτική αυτή; Αναμονή λίγων επεισοδίων, μέχρι να ξεπουλήσει λίγο η μπλε ομάδα και θα τα μάθουμε όλα! Όσο το Survivor πάντως προχωράει τόσο περισσότερο το ριάλιτι θα γίνεται ατομική και το εμείς θα γίνεται εγώ! Άλλωστε ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ στο τέλος θα είναι ένας.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share