Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Τα κομμένα πλάνα με τον τσακωμό της Βέλλη - «Δεν μπορώ να είμαι σε έναν πάγκο όταν δίπλα μου ακούω...»

Όλα όσα αποκάλυψε η εκπομπή του ΣΚΑΙ, Love It

2 Μαρτίου 2021 16:59
Survivor 4: Τα κομμένα πλάνα με τον τσακωμό της Βέλλη - «Δεν μπορώ να είμαι σε έναν πάγκο όταν δίπλα μου ακούω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Το μεσημέρι της Τρίτης, η εκπομπή Love It έπαιξε τις κομμένες σκηνές του χθεσινού επεισοδίου του Survivor, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο του τσακωμού με την Άννα Μαρία Βέλλη. Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την συγκεκριμένη παίκτρια να πετάει σπόντες για την παρουσία των Κρις και Αλέξη στην διάρκεια του αγωνίσματος, με αποτέλεσμα φυσικά να δημιουργηθεί ακόμη ένας καυγάς.

Στα κομμένα λοιπόν πλάνα, η Άννα Μαρία είπε χαρακτηριστικά: «Επειδή η Μαριαλένα έλεγε για ψυχολογία, εγώ είπα πως όλο αυτό, εμένα μου έριξε την ψυχολογία. Δεν το έκανα, ούτε για να επιτεθώ, ούτε για να πω στα παιδιά ότι δεν έπαιξαν. Παίξατε κανονικότατα σήμερα και μίλησα για την προσωπική μου ψυχολογία επειδή καθόμουν δίπλα τους και άκουσα αυτό το πράγμα και το είπα».

Ενώ αμέσως μετά τόνισε: «Εγώ είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σε έναν πάγκο και να φωνάζω όταν δίπλα μου ακούω..."Θα παίξουμε για την ατομική ασυλία, άρα θα περάσει πιο γρήγορα η μέρα». Ωστόσο είναι οριστικό δείτε ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Survivor spoiler: Αποχωρεί ο Γιώργος Ταβλαδάκης;

Survivor spoiler: Εντάσεις, μαλώματα και κόντρες θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, ο Κρις Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς αρνούνται να αγωνιστούν, αφού η ομάδα τούς θεωρεί αδύναμους παίκτες.

Αυτό προκαλεί ένα ντόμινο εξελίξεων και στο συμβούλιο γίνεται η "έκρηξη".

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει

Μετά την απόφαση του Αλέξη Παππά και του Κρις να μην αγωνιστούν, η κόκκινη ομάδα θα χάσει… και στον τάκο θα βγουν δύο ακόμα υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Survivor Spoiler: Αυτοί θα είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση - Αυτός αποχωρεί αύριο

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιους, υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Κρις Σταμούλη θα είναι ο Γιώργος Ταβλαδάκης από την ψηφοφορία και η Χριστίνα Κεφαλά από την ψήφο του Τζέιμς Καφετζή o οποίος κέρδισε την ασυλία.

Όσο για το ποιος θα αποχωρήσει αύριο, ο Γρηγόρης Γκουντάρας συμπλήρωσε το spoiler αποκαλύπτοντας ότι ο παίκτης που αποχωρεί αύριο από το ριάλιτι είναι ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Ωστόσο να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο spoil πιθανότατα είναι fake, οπότε δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση!

Δείτε τι είπαν στην εκπομπή στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share