Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 02/03, part 3: Σοβαρός τραυματισμός - Αποχωρεί ξαφνικά παίκτης!

Αποκλειστικό παρασκήνιο βόμβα από τον Άγιο Δομίνικο

2 Μαρτίου 2021 13:38
Survivor spoiler 02/03, part 3: Σοβαρός τραυματισμός - Αποχωρεί ξαφνικά παίκτης!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Σοκαριστική αποκάλυψη που φέρνει τα πάνω κάτω στο Survivor θα έχουμε στο σημερινό (02/03) επεισόδιο!

Σύμφωνα με την εκπομπή Love It του ΣΚΑΙ στο σημερινό (πιθανότατα) επεισόδιο ένας παίκτης θα φτάσει στα όριά του, μετά από έναν σοκαριστικό τραυματισμό που στην ουσία θα τον οδηγήσει εκτός Survivor!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Σοβαρός τραυματισμός - Αποχωρεί ξαφνικά παίκτης!

Μια εξέλιξη που φέρνει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι αφού πλέον δεν μπορούν να μπουν νέοι παίκτες στο Survivor και επομένως η ομάδα που θα χάσει τον παίκτη θα πρέπει να αποδυναμωθεί!

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και η πηγή είναι έγκυρη καθώς πρόκειται για το ίδιο κανάλι που φιλοξενεί το ριάλιτι επιβίωσης!

Ποιος είναι αυτός ο παίκτης; Η εκπομπή δεν προχώρησε σε καμία άλλη λεπτομέρεια, ούτε αν είναι παίκτης της κόκκινης ή μπλε ομάδα! Το πιο πιθανό όμως είναι να πρόκειται για την Σοφία Μαργαρίτη, η οποία έχει ήδη έναν σοβαρό τραυματισμό και χτες σας αποκαλύψαμε πως θα αποχωρήσει πιθανότατα μέσα στις επόμενες μέρες!

Μόλις έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την συγκεκριμένη βόμβα θα σας ενημερώσουμε ενώ σίγουρα η απορία θα μας λυθεί στο σημερινό (02/03) επεισόδιο, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler 02/03: Νέα κλίκα στη κόκκινη ομάδα - Ασημακόπουλος και Κόρο προσπαθούν να "φάνε" Ντάφυ - Κοψιδά!

Survivor spoiler: Εκτός από τους μπλε που η κατάσταση θυμίζει παιδική χαρά, άσχημο είναι το κλίμα και στη κόκκινη ομάδα, παρότι αυτό δεν βγαίνει προς τα έξω!

Τι αποκάλυψη σας φέρνει σήμερα το Athensmagazine.gr; Μπορεί να νομίζαμε πως το στρατόπεδο των κόκκινο είναι χωρισμένο με την Σοφία και την Μαριάνθη να αποτελούν τη μια υποομάδα και τους υπόλοιπους μια δεύτερη όμως τις επόμενες μέρες αναμένεται να χωριστούν σε τρεις!Νέα κλίκα στη κόκκινη ομάδα

Πηγές μέσα από το παιχνίδι αναφέρουν πως ήδη το κόκκινο στρατόπεδο έχει χωριστεί αλλά δεν το δείχνουν στις κάμερες, διότι τώρα "πουλάει" η μπλε ομάδα. Τι αναμένεται να συμβεί; Τι και αν ο Τριαντάφυλλος αποκαλεί κολλητό τον Γιώργο Κόρομι φαίνεται πως στα επόμενα επεισόδια θα τα σπάσουν!

Όχι δεν θα τσακωθούν τα παιδιά αλλά ο Κόρο με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, που έχουν δέσει από τότε που ήταν στους Μαχητές, φαίνεται πως με τακτική θα επιχειρήσουν την αντεπίθεσή τους, τώρα που το ριάλιτι έχει κλείσει δύο μήνες ζωής!

Survivor: Θέλουν να πάρουν την αρχηγία

Τι βλέπουμε μέχρι σήμερα; Τριαντάφυλλο και Γιώργο Κοψιδά να κινούν τα νήματα στη κόκκινη ομάδα! Σ' αυτό θέλουν να βάλουν ένα τέλος Κόρο και Ασημακόπουλος, αφού αντικειμενικά είναι πιο δυνατοί παίκτες αγωνιστικά από τους δύο προαναφερόμενους!

Θα τα καταφέρουν; Θα επηρεάσει η κόντρα αυτή το κλίμα της ομάδας και γενικά θα βγει προς τα έξω η τακτική αυτή; Αναμονή λίγων επεισοδίων, μέχρι να ξεπουλήσει λίγο η μπλε ομάδα και θα τα μάθουμε όλα! Όσο το Survivor πάντως προχωράει τόσο περισσότερο το ριάλιτι θα γίνεται ατομική και το εμείς θα γίνεται εγώ! Άλλωστε ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ στο τέλος θα είναι ένας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share