Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4 spoiler: Ο Νίκος Μουτσινάς στο party της ένωσης

Κοιτάνε πως θα ταξιδέψει Άγιο Δομίνικο!

2 Μαρτίου 2021 13:40
Survivor 4 spoiler: Ο Νίκος Μουτσινάς στο party της ένωσης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Αυτό κι αν ήταν έκπληξη! Ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται πως θα είναι ο καλεσμένος του Ατζούν Ιλιτζαλί στο party της ένωσης του ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο θα γίνει κάπου κοντά στο Πάσχα.

Την είδηση έκανε γνωστή η πρωινή εκπομπή "Πρωινό", το πρωί της Τρίτης 2/3, δίνοντας μάλιστα, παραπάνω λεπτομέρειες.

Όπως έγινε γνωστό, του έγινε πρόταση από την Ατζούν Μίντια, με τον παρουσιαστή να είναι θετικός στο να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, αφού ο ίδιος έχει μια "αδυναμία" στο Survivor. Μάλιστα, επειδή το party θα γίνει κοντά στο Πάσχα, ο παρουσιαστής θα κάνει διακοπές από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι.

Τέλος, ψάχνουν μια φόρμουλα για το πως θα μπορέσει να ταξιδέψει. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον παρουσιαστή. Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

Όσα θα δούμε σήμερα στο Survivor

Αδιανόητο είναι το σκηνικό, που θα επικρατήσει στο επεισόδιο της Τρίτης (2/3) για το Survivor, με το trailer να δείχνει πως η μπλε ομάδα βρίσκεται ξανά σε κατάσταση διάλυσης, με τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη να τραβάνε το σχοινί στα άκρα.

Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο μοιάζει να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση με τους συμπαίκτες του, τονίζοντας πως τον έχουν στην παραλία, σαν να είναι έτοιμος να… πουληθεί σε παζάρι, προσθέτοντας πως δεν έχει ακόμη πει την τελευταία του κουβέντα.

Χαμός πριν από το αγώνισμα και στο συμβούλιο

Το τελευταίο αποδεικνύεται, όταν αρνείται να αγωνιστεί στο δεύτερο παιχνίδι ασυλίας της εβδομάδας μαζί με τον Κρις. Οι διαρκείς αναφορές των συμπαικτών τους, ότι έχουν επίτηδες μειωμένη απόδοση, όπως έκανε στο τελευταίο επεισόδιο και η Άννα Μαρία, σε συνδυασμό με την προσπάθεια να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα φαίνεται, ότι τους οδηγούν σε αυτή την απόφαση.

Λίγο αργότερα, επίσης, στο συμβούλιο του νησιού, ο Τζέιμς Καφετζής λέει πως είναι σε δύσκολη θέση και η υπόδειξή του για τον επόμενο υποψήφιο «πυροδοτεί», μάλλον, αντιδράσεις, με τον Τριαντάφυλλο να τονίζει πως κάνει… την κωλοτούμπα του αιώνα.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share