Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Η φωτογραφία του Τριαντάφυλλου με τον πατέρα του που ραγίζει καρδιές

"Πατέρα μου πόση αγάπη έχω πάρει από εσένα... δε σε ξεχνώ!"

2 Μαρτίου 2021 12:14
Survivor 4: Η φωτογραφία του Τριαντάφυλλου με τον πατέρα του που ραγίζει καρδιές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο επίκεντρο του Survivor 4 βρίσκεται ο αγαπημένος Τριαντάφυλλος ή αλλιώς ο "Ντάφυ", τόσο για τα αγωνίσματα, όσο και για τις απίστευτες στιγμές του στην καλύβα -δείτε εδώ την υπέρτατη τούμπα του που έγινε viral-.

Ο τραγουδιστής όταν είχε μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, είχε ερωτηθεί το λόγο που τον οδήγησε να μείνει μακριά από την οικογένεια του και να μπει στο παιχνίδι. Ο ίδιος, μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο χαμό του πατέρα του όταν ήταν 15 χρονών.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Συγκεκριμένα είχε πει:

"Ο καθένας έχει έρθει εδώ στο Survivor για έναν ιερό σκοπό. Όπως κι εγώ. Έχω έρθει για να βοηθήσω την οικογένεια και να βοηθήσω τον εαυτό μου. Χρόνια με χρόνια έχω δείξει την αξία μου στις δουλειές μου και σε αυτά κάνω και παλεύω μόνος μου. 15 χρονών έχασα τον πατέρα μου. Ήταν η πρώτη μέρα που είχε έρθει να με δει να τραγουδάω και στο γυρισμό αφού με άφησε, ξαναπήγε, γύρισε μετά με τη μητέρα μου πιο αργά και στο δρόμο σκοτώθηκε ο πατέρας μου. Από εκεί έγινα πιο δυνατός ακόμα" είχε πει χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Εμείς ψάξαμε στο instagram του και βρήκαμε φωτογραφία με τον πατέρα του. Μάλιστα, στη λεζάντα είχε γράψει: "Ναι αυτό το αγοράκι είμαι εγώ! Πατέρα μου πόση αγάπη έχω πάρει από εσένα, δε σε ξεχνώ. Πότε έφυγες τόσο άδικα στα 39 σου χρόνια! Πατέρα, το τραγούδι αυτό σου το αφιερώνω, γράφτηκε για σένα, απλά να ξέρεις πως το αγαπάει ο κόσμος αυτό το τραγούδι! Σ' αγαπώ."

Δείτε τη φωτογραφία:

πατέρας Τριαντάφυλλου

Survivor spoiler: Ο Ντάφυ επίτηδες "έφαγε" την τούμπα για να γίνει viral

Ως μια νέα έκδοση του Mr Bean έχουμε γνωρίσει τον Τριαντάφυλλο στο φετινό Survivor! Αρχικά ήταν που περπάτησε στη νεροτσουλήθρα και χτες είχαμε και την επική τούμπα μέσα στη νύχτα! Συγνώμη όμως που θα σας το χαλάσουμε λίγο αλλά το περιστατικό αυτό ήταν στημένο! Στημένο όχι από την παραγωγή αλλά τον ίδιο τον Ντάφυ!

Ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής έχει αποδείξει φέτος πως κάνει αρκετά πράγματα ώστε να γίνει viral και μαζί αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό ώστε να τον ψηφίζει για να μείνει στο παιχνίδι, όταν θα δοθεί υποψήφιος προς αποχώρηση!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Τριαντάφυλλος τούμπα

Μάλιστα ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να έχει "πατήσει" πάνω στη τακτική της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο Big Brother, που έγινε viral στο Twitter με αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι την κορυφή και να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Τον "κάρφωσε" και η Ελίζαμπεθ

Την τακτική αυτή του Τριαντάφυλλου άλλωστε την "κάρφωσε" και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σε πρόσφατη συνέντευξή της! «Ο Τριαντάφυλλος πίστευε ότι είναι τόσο δημοφιλής και έλεγε ότι θα κάνει πράγματα και θα γίνει viral» είπε η Ελίζαμπεθ προσθέτοντας επίσης ότι είναι και αθυρόστομος.

Θυμηθείτε παρακάτω το βίντεο που έγινε viral από το επεισόδιο της Δευτέρας:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share