Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Κακό δεν το λες - Τα στατιστικά του Σάκη Κατσούλη στο Football Manager 2021!

Το ήξερες ότι ο Σάκης Κατσούλης υπάρχει σε game;

2 Μαρτίου 2021 11:48
Survivor 4: Κακό δεν το λες - Τα στατιστικά του Σάκη Κατσούλη στο Football Manager 2021!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Πρόκειται για έναν από τους παίκτες που έχει σχολιαστεί όσο λίγοι στο Survivor και κυρίως λόγω της σχέσης του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Σάκης Κατσούλης έκανε πολλούς να αρχίσουν να ψάχνουν την ποδοσφαιρική του καριέρα λόγω… survivor. Ο 30χρονος γκολκίπερ επιλέχθηκε από την παραγωγή του τηλεπαιχνιδιού και βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα της συγκεκριμένης ριάλιτι σειράς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Τα στατιστικά του Σάκη Κατσούλη στο Football Manager 2021

Ο Κατσούλης έχει αγωνιστεί στις κατηγορίες της Γ΄και Β΄ Εθνικής, και συγκεκριμένα σε: Ολυμπιακό Λιοσίων, Παναιγιάλειο, Απόλλωνα Σμύρνης, Καλλιθέα, Ασπρόπυργο, Ολυμπιακό Βόλου, Αιγάλεω, και Προοδευτική.

Στην database του Football Manager 2021 θα τον βρεις στην Προοδευτική και αυτή είναι η καρτέλα του με την αξιολόγηση τσα χαρακτηριστικά του!

Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο χειρότερος τερματοφύλακας που πέρασε από Β - Γ Εθνική - Η επική γκάφα σε γκολ που σαρώνει στο διαδίκτυο!

Survivor 4: Ο νεοεισερχόμενος παίκτης του Survivor, Σάκης Κατσούλης το 2016 ως τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου είχε υποπέσει σε μια μεγάλη γκάφα στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είχε διεξαχθεί στις 16 Οκτωβρίου του 2016 για τον δεύτερο όμιλο της Γ' Εθνικής. Τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου ήταν ο νεοεισερχόμενος παίκτης του Survivor, Σάκης Κατσούλης, ο οποίος κάνοντας ένα απίστευτο λάθος, στοίχισε στην ομάδα του το 0-2.

Δείτε τη φάση από το 01:30 του βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share