Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Αυτό συνέβη με τον Κρις και τον Παππά το περιβόητο βράδυ - Αποκάλυψη από παίκτη!

Πάντως δεν μπήκαν στο περιθώριο γιατί έψαχναν για φαγητό!

2 Μαρτίου 2021 11:32
Survivor spoiler: Αυτό συνέβη με τον Κρις και τον Παππά το περιβόητο βράδυ - Αποκάλυψη από παίκτη!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Από την πρώτη στιγμή που ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης μπήκαν στο περιθώριο από τους συμπαίκτες τους δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι αυτό έγινε γιατί πήγαν να βρουν φαγητό στο δάσος!

Αυτό ήθελε να μας κάνει η παραγωγή να πιστέψουμε αλλά δεν τα κατάφερε! Γιατί ήταν ανήθικο να ψάχνουν δύο πεινασμένοι άνθρωποι απεγνωσμένα φαγητό! Τι πραγματικά συνέβη αυτό το βράδυ; Την αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Μακρόπουλος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε και μίλησε για όλα, μεταξύ των οποίων και για το περιστατικό αυτό, το οποίο έγινε το τελευταίο βράδυ του στην παραλία, πριν αποχωρήσει!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

 Survivor spoiler: Αυτό συνέβη με τον Κρις και τον Παππά

Τι συνέβη λοιπόν το βράδυ; Όταν ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Γκουντάρα για το αν χτύπησαν σεκιουριτά η απάντηση του πρώην παίκτη του Survivor ήταν πως αυτό είχε ακούσει ο Τζέιμς γι' αυτό και τους έβαλε στο περιθώριο, χωρίς ωστόσο να έχουν αποδείξεις πως πράγματι είχε συμβεί αυτό! Αλλά για να τους κατηγορούν για κάτι τόσο βαρύ και οι ίδιοι να μην το διαψεύδουν σημαίνει πως πιθανότητα είναι αυτό που έχει συμβεί και έβαλε τους δύο παίκτες στο περιθώριο!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor 4: Αποκαλύψεις από τον Μακρόπουλο - «Με πίεζαν πάρα πολύ, ήθελαν να μάθουν τι λέει ο κόσμος»

Αποκαλύψεις ήρθαν στο φως από τον Δημήτρη Μακρόπουλο, ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια του Survivor, τονίζοντας πως οι συμπαίκτες του στην μπλε ομάδα, και δη οι Τζέιμς-Παππάς του ζητούσαν να μάθουν τι λέει ο κόσμος για εκείνους, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να μιλά για το... μαγιό της.

Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it», σχολιάζοντας αρκετούς παίκτες, απαντώντας για τη σχέση του Νίκου Μπάρτζη και της Άννας Μαρίας Βέλλη, όπως και για τις αρχηγικές τάσεις του Γιώργου Κοψιδά.

«Εγώ έβλεπα τον Περικλή και την Ανθή πως ήταν πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι. Γενικά από την κόκκινη ομάδα θεωρώ ότι ήταν τα δυο παιδιά που ήταν πιο κοντά μεταξύ τους και όλοι οι υπόλοιποι ήταν πιο ομάδα σε σχέση με τα δυο παιδιά. Ξαφνιάστηκα φουλ με την αντίδραση του Περικλή βγαίνοντας από το παιχνίδι.

Στα αγωνίσματα ο Κοψιδάς ήταν το ηγετικό κομμάτι της κόκκινης ομάδας δηλαδή κατεύθυνε όλη την ομάδα. Είναι καλός παίκτης, μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορος αλλά είναι καλός στο να διαβάζει το παιχνίδι και είναι καλός και στους στόχους. Αυτό που με παραξένευσε ήταν πως μερικές φορές έδινε κάποιες εντολές στο παιχνίδι.

Ο Μπάρτζης έχει ένα χοντροκομμένο στυλ. Όσον αφορά την Άννα Μαρία εγώ είδα δυο παιδιά που ήταν κοντά αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης της Μπλε ομάδας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share