Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Η παραγωγή βάζει αναγκαστικά στη κόκκινη ομάδα Αλεξ και Κρις!

Η μεγάλη απόφαση της παραγωγής φέρνει τα πάνω κάτω!

2 Μαρτίου 2021 08:57
Survivor spoiler: Η παραγωγή βάζει αναγκαστικά στη κόκκινη ομάδα Αλεξ και Κρις!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 02.03: Ο κακός χαμός στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 αφού Κρις και Αλεξ τραβάνε την "πρίζα" και θέτουν εαυτό εκτός ομάδας!

Συγκεκριμένα, όπως έχουμε δει από το trailer του επεισοδίου της Τρίτης, ο Κρις Σταμούλης θα τονίσει πως δεν θέλει να πάρει μέρος στον αγώνα για την δεύτερη ασυλία, αφού η ομάδα του τον θεωρεί αδύναμο αγωνιστικά και το ίδιο θα κάνει ο Αλέξης Παππάς, αφού όπως ξεκαθαρίζει έτσι κι αλλιώς θα τον δώσουν υποψήφιο προς αποχώρηση! Όλο αυτο τινάζει το παιχνίδι στον αέρα!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler Αλλαγή με Αλεξ και Κρις

Ο λόγος; Πως Αλεξ και Κρις εφόσον τους περάσει σε κάθε αγώνα για ασυλία δεν θα αγωνίζονται. Αυτό είναι κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα την παραγωγή, η οποία και ψάχνει να βρει λύση. Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ήδη άνθρωποι της παραγωγής έχουν προσεγγίσει τα παιδιά της υπόλοιπης ομάδας και κυρίως τον Τζέιμς και τον Νίκο και τους έχουν πει ότι για κάποιο διάστημα θα πρέπει να μην τους ψηφίζουν ώστε να μην διαλυθεί η ομάδα! Ωστόσο εκείνοι ήταν αμετανόητοι. Τόνισαν πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς και πως θα τους ψηφίζουν όσο βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι.

Τώρα αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, αφού όπως σας έχει αποκαλύψει το Athensmagazine.gr, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι και οι δύο! Αν θέλετε πρόβλεψη, πιστεύουμε πως θα μείνουν και οι δύο και θα αποχωρήσει ένας τρίτος. Τι θα συμβεί τότε;

Survivor spoiler: Εξετάζεται να τους μεταφέρουν στη κόκκινη ομάδα

Στο τραπέζι φέρεται να έχει πέσει η σκέψη να δοθούν οι δύο παίκτες στη κόκκινη ομάδα, κάτι που όμως θα φέρει μεγαλύτερες αναταραχές και στο κόκκινο στρατόπεδο! Ήδη ο Τριαντάφυλλος, αλλά κι άλλοι παίκτες της ομάδας, έχουν εκφράσει την αντιπάθειά τους προς το πρόσωπο του Αλέξη Παππά και θεωρητικά το ίδιο θα ισχύει και για τον Κρις Σταμούλη, καθώς τα δύο παιδιά είναι κολλητοί!

Η παραγωγή βάζει αναγκαστικά στη κόκκινη ομάδα Αλεξ και Κρις

Όμως η παραγωγή κάτι πρέπει να κάνει! Φυσικά κάπου εδώ να σας θυμίσουμε πως υπάρχει η ρήτρα πως όταν ένας παίκτης δεν αγωνιστεί σε 3 αγωνίσματα, χωρίς την σχετική άδεια από γιατρό, τότε αποβάλλεται από το παιχνίδι! Πρώτον όμως αυτό είναι κάτι που δεν θέλει η παραγωγή καθώς μιλάμε για δύο παίκτες που ανεβάζουν την ένταση στην παραλία και δεύτερον μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς θα αγωνίζονται αλλά θα χάνουν επίτηδες!

Όπως και να έχει ο προβληματισμός στην παραγωγή είναι ιδιαίτερα έντονος τις τελευταίες ώρες σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share