Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 02/03: «Διαλυμένη» η μπλε ομάδα - Αρνούνται να αγωνιστούν Αλέξης και Κρις

Πανικός στο νέο επεισόδιο

2 Μαρτίου 2021 02:29
Survivor trailer 02/03: «Διαλυμένη» η μπλε ομάδα - Αρνούνται να αγωνιστούν Αλέξης και Κρις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αδιανόητο είναι το σκηνικό, που θα επικρατήσει στο επεισόδιο της Τρίτης (2/3) για το Survivor, με το trailer να δείχνει πως η μπλε ομάδα βρίσκεται ξανά σε κατάσταση διάλυσης, με τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη να τραβάνε το σχοινί στα άκρα.

Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο μοιάζει να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση με τους συμπαίκτες του, τονίζοντας πως τον έχουν στην παραλία, σαν να είναι έτοιμος να… πουληθεί σε παζάρι, προσθέτοντας πως δεν έχει ακόμη πει την τελευταία του κουβέντα.

Survivor trailer: Χαμός πριν από το αγώνισμα και στο συμβούλιο

Το τελευταίο αποδεικνύεται, όταν αρνείται να αγωνιστεί στο δεύτερο παιχνίδι ασυλίας της εβδομάδας μαζί με τον Κρις. Οι διαρκείς αναφορές των συμπαικτών τους, ότι έχουν επίτηδες μειωμένη απόδοση, όπως έκανε στο τελευταίο επεισόδιο και η Άννα Μαρία, σε συνδυασμό με την προσπάθεια να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα φαίνεται, ότι τους οδηγούν σε αυτή την απόφαση.

Λίγο αργότερα, επίσης, στο συμβούλιο του νησιού, ο Τζέιμς Καφετζής λέει πως είναι σε δύσκολη θέση και η υπόδειξή του για τον επόμενο υποψήφιο «πυροδοτεί», μάλλον, αντιδράσεις, με τον Τριαντάφυλλο να τονίζει πως κάνει… την κωλοτούμπα του αιώνα.

Δείτε το trailer:

Survivor 4: Δε γλίτωσε από τα «νύχια» του Τζέιμς - Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κρις

Όταν ο Τζέιμς Καφετζής θέλει κάτι, τότε αυτό γίνεται, με τον ίδιο να τονίζει ακόμη και πριν από την ατομική ασυλία, ότι θέλει να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση στο Survivor τον Κρις Σταμούλη, κάτι που έγινε πραγματικότητα.

Η μπλε ομάδα ηττήθηκε στο αγώνισμα ασυλίας από τους «Κόκκινους» και ήταν αναμενόμενο η συζήτηση στο συμβούλιο του νησιού να συγκεντρωθεί σε εκείνους, με την κουβέντα να παίρνει «φωτιά» ειδικά με τη στάση του Τζέιμς προς τους συμπαίκτες του.

Survivor 4: Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κρις

Ο στόχος του, πάντως, επετεύχθη έστω και για μία ψήφο διαφορά, με τον Κρις να παίρνει πέντε έναντι τεσσάρων του Πάνου Καλίδη και δύο της Χριστίνας Κεφαλά, τιθέμενος στην κρίση του κοινού.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share