Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Δε γλίτωσε από τα «νύχια» του Τζέιμς - Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κρις

Στην κρίση του κοινού ο δικηγόρος

2 Μαρτίου 2021 01:28
Survivor 4: Δε γλίτωσε από τα «νύχια» του Τζέιμς - Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κρις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν ο Τζέιμς Καφετζής θέλει κάτι, τότε αυτό γίνεται, με τον ίδιο να τονίζει ακόμη και πριν από την ατομική ασυλία, ότι θέλει να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση στο Survivor τον Κρις Σταμούλη, κάτι που έγινε πραγματικότητα.

Η μπλε ομάδα ηττήθηκε στο αγώνισμα ασυλίας από τους «Κόκκινους» και ήταν αναμενόμενο η συζήτηση στο συμβούλιο του νησιού να συγκεντρωθεί σε εκείνους, με την κουβέντα να παίρνει «φωτιά» ειδικά με τη στάση του Τζέιμς προς τους συμπαίκτες του.

Survivor 4: Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κρις

Ο στόχος του, πάντως, επετεύχθη έστω και για μία ψήφο διαφορά, με τον Κρις να παίρνει πέντε έναντι τεσσάρων του Πάνου Καλίδη και δύο της Χριστίνας Κεφαλά, τιθέμενος στην κρίση του κοινού.

Survivor 4: Τα… γύρισε πάλι κι έβαλε στο στόχαστρο τους νέους ο Τζέιμς - «Ήρθαν και αρχίσαμε να χάνουμε»

Ο Τζέιμς Καφετζής αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο του συμβουλίου στο Survivor, με τη στάση του να έχει «πυροδοτήσει» αντιδράσεις σε συμπαίκτες και αντιπάλους, που βάλλουν εναντίον του.

Η μπλε ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την απώλεια του αγωνίσματος ασυλίας και ο μόνος που δεν κινδυνεύει είναι ο Τζέιμς, ο οποίος πήρε την ατομική ασυλία. Η απόφασή του, όμως, να ψηφίσει αγωνιστικά και να βάλει στην άκρη την ηθική, την οποία είχε επικαλεστεί πολλές φορές, έκανε αρκετούς παίκτες έξαλλους.

Survivor 4: Τα «καρφιά» του Τζέιμς για τους καινούργιους και η αντίδραση

Λίγο αργότερα και αφού είδε, ότι η αναμενόμενη ψήφος του στον Κρις Σταμούλη φέρνει αυτές τις αντιδράσεις, φρόντισε να στοχοποιήσει τους νέους παίκτες, λέγοντας πως από τη στιγμή, που ήρθαν, οι «Μπλε» άρχισαν να χάνουν. Και σε εκείνο το σημείο, όμως, υπήρξε ένταση, με τον Τζέιμς να προσπαθεί… να τα μαζέψει.

Η Σοφία Μαργαρίτη ανέφερε ότι «η καρέκλα του πρίγκιπα Τζέιμς τρίζει», με τον Τριαντάφυλλο να προσθέτει πως οι παλιοί και ισχυροί παίκτες της μπλε ομάδας έχουν ξενερώσει, που έχει έρθει ο Σάκης Κατσούλης. Ο τελευταίος, μαζί με την Χριστίνα Κεφαλά, απάντησαν στον Τζέιμς πως έχουν φέρει νίκες και όχι ήττες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share