Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Τα… γύρισε πάλι κι έβαλε στο στόχαστρο τους νέους ο Τζέιμς - «Ήρθαν και αρχίσαμε να χάνουμε»

Εκείνοι του απάντησαν όπως έπρεπε...

2 Μαρτίου 2021 01:11
Survivor 4: Τα… γύρισε πάλι κι έβαλε στο στόχαστρο τους νέους ο Τζέιμς - «Ήρθαν και αρχίσαμε να χάνουμε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τζέιμς Καφετζής αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο του συμβουλίου στο Survivor, με τη στάση του να έχει «πυροδοτήσει» αντιδράσεις σε συμπαίκτες και αντιπάλους, που βάλλουν εναντίον του.

Η μπλε ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την απώλεια του αγωνίσματος ασυλίας και ο μόνος που δεν κινδυνεύει είναι ο Τζέιμς, ο οποίος πήρε την ατομική ασυλία. Η απόφασή του, όμως, να ψηφίσει αγωνιστικά και να βάλει στην άκρη την ηθική, την οποία είχε επικαλεστεί πολλές φορές, έκανε αρκετούς παίκτες έξαλλους.

Survivor 4: Τα «καρφιά» του Τζέιμς για τους καινούργιους και η αντίδραση

Λίγο αργότερα και αφού είδε, ότι η αναμενόμενη ψήφος του στον Κρις Σταμούλη φέρνει αυτές τις αντιδράσεις, φρόντισε να στοχοποιήσει τους νέους παίκτες, λέγοντας πως από τη στιγμή, που ήρθαν, οι «Μπλε» άρχισαν να χάνουν. Και σε εκείνο το σημείο, όμως, υπήρξε ένταση, με τον Τζέιμς να προσπαθεί… να τα μαζέψει.

Η Σοφία Μαργαρίτη ανέφερε ότι «η καρέκλα του πρίγκιπα Τζέιμς τρίζει», με τον Τριαντάφυλλο να προσθέτει πως οι παλιοί και ισχυροί παίκτες της μπλε ομάδας έχουν ξενερώσει, που έχει έρθει ο Σάκης Κατσούλης. Ο τελευταίος, μαζί με την Χριστίνα Κεφαλά, απάντησαν στον Τζέιμς πως έχουν φέρει νίκες και όχι ήττες.

Survivor spoiler: «Βόμβα» από τον Τζέιμς στους «Μπλε» - Τους βάζει να τσακωθούν και πάει «τρένο» μέχρι τέλους

Survivor spoiler: «Βόμβα» ρίχνει ο Τζέιμς Καφετζής στην μπλε ομάδα του Survivor, με τον Ροδίτη διοργανωτή boat party να έχει μια ξεκάθαρη συνταγή… τσακωμού των υπολοίπων, ώστε να πάει «τρένο» μέχρι το τέλος του ριάλιτι.

Η τακτική του Τζέιμς έχει, άλλωστε, αποδειχθεί η πιο αποτελεσματική προς το παρόν στην «μπλε» παραλία. Στην αρχή έδειχνε… αδιάφορος ως προς το τι συνέβαινε στην καλύβα, εξαργυρώνοντας όμως την εμπιστοσύνη των παικτών του από τις φοβερές επιδόσεις του στα αθλήματα, ενώ με τον καιρό να περνά, ανέλαβε πλήρως τα ηνία ως ηγετική μορφή, ειδικά από την ώρα, που οι ομάδες χωρίστηκαν και ορισμένοι παίκτες, που δεν επιθυμούσε, εξαφανίστηκαν.

Survivor spoiler: Ο Τζέιμς τους βάζει... να τσακωθούν κι εκείνος μένει

Ο Τζέιμς, όμως, συνεχίζει στην ίδια στρατηγική, αφήνοντας ορισμένους παίκτες να πάρουν πρωτοβουλίες, όπως η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης, με συνέπεια όμως στην πορεία η κατάσταση να εκτραχυνθεί και στη συνέχεια να βρεθούν αντιμέτωποι.

Κάπως έτσι, ο Τζέιμς βάζει τους συμπαίκτες του ξανά… να τσακωθούν και να διαιρεθούν, την ίδια στιγμή που ρίχνει τα «καρφιά» του και στην κόκκινη ομάδα, με βλέμμα στην ένωση των δύο ομάδων. Με αυτό τον τρόπο, λοιπόν, στοχεύει στο να φτάσει μέχρι το τρόπαιο του νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, με πολλούς να έχουν προβλέψει πως αυτός θα τα καταφέρει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share