Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Πετσόκοψε» την Άννα Μαρία η Χριστίνα - «Προκαλείς καβγάδες και τα ρίχνεις σε άλλους»

Το bullying αυτή την φορά δεν έπιασε...

2 Μαρτίου 2021 00:02
Survivor 4: «Πετσόκοψε» την Άννα Μαρία η Χριστίνα - «Προκαλείς καβγάδες και τα ρίχνεις σε άλλους»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν για ακόμη μια φορά προκλητική στο Survivor, με την ίδια να επιχειρεί να δημιουργήσει ίντριγκες, αλλά την Χριστίνα Κεφαλά να τη βάζει στη θέση της μετά την νέα της προσπάθεια, με συνέπεια η πρώτη να «ξεσπάσει» σε δάκρυα.

Λίγο μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας, η Άννα Μαρία γύρισε προς τους Αλέξη και Κρις, προσπαθώντας να δημιουργήσει υπόνοιες για μειωμένη απόδοση και να προκαλέσει, με αυτό τον τρόπο, νέες αναταράξεις εν όψει του συμβουλίου. Οι συμπαίκτες, όμως, σύσσωμοι αντέδρασαν, σε ένα περιστατικό που η ίδια δεν περίμενε.

Survivor 4: Η Χριστίνα «ξεσκέπασε» την Άννα Μαρία κι εκείνη άρχισε να κλαίει

Εκείνη, δε, που τα έβαλε μαζί της ήταν η Χριστίνα, την οποία η Άννα Μαρία προσπάθησε να στοχοποιήσει, αλλά το bullying φαίνεται πως αυτή την φορά… δεν έπιασε. «Προκαλείς καβγάδες και τώρα τα βάζεις μαζί μου, για μην φανείς εσύ κακή», της είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας την τακτική της σε όλο το μεγαλείο της.

Η Άννα Μαρία, από την πλευρά της, δάκρυσε μπροστά στην κάμερα, αναφέροντας πως οι φίλοι της θα έπρεπε να την υποστηρίξουν, όπως έχει κι εκείνη ειδικά με τον Νίκο Μπάρτζη στο παρελθόν.

Survivor spoiler: «Πόλεμος» Άννας Μαρίας και Μπάρτζη - Φτιάχνονται νέες υποομάδες στους «Μπλε»

Survivor spoiler: Πανικός επικρατεί στην μπλε ομάδα του Survivor, καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη να βρίσκονται σε «εμφυλιοπολεμική» κατάσταση, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει τη δημιουργία νέων υποομάδων στην παραλία τους.

Η ψυχολογία της γνωστής παρουσιάστριας και ηθοποιού έχει γίνει πια «εύθραυστη». Τα νέα που άκουσε από τους καινούργιους παίκτες δεν ήταν θετικά, καθώς της διεμήνυσαν, ότι ο κόσμος δεν έχει και την πιο θετική άποψη γύρω από την προσωπικότητά της και τον τρόπο, με τον οποίο κινείται στο ριάλιτι, ιδίως για το πόσο κοντά έχει έρθει με τον αγρότη των «Μπλε», τη στιγμή που δηλώνει πως έχει δεσμό.

Survivor spoiler: «Μάχη» Άννας Μαρίας, Μπάρτζη και Τζέιμς στις νέες κλίκες

Η Άννα Μαρία, επομένως, έχει γίνει ένα ράκος και αυτό θα μπορούσε να έχει εξελίξεις για την ομάδα της. Η ισχυρή κλίκα μπορεί να «διαλυθεί» και να δημιουργήσει νέες υποομάδες, αφού τώρα οι ισχυροί της υπόθεσης είναι η ίδια, ο Μπάρτζης και ο Τζέιμς, έχοντας κοντά τους τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Πάνο Καλίδη.

Προκαλεί απορία, λοιπόν, εφόσον τη δούμε να τσακώνεται με τον Μπάρτζη, το πώς θα μπορούσε να χωριστεί η μπλε ομάδα στο Survivor, δημιουργώντας πιθανότατα νέες υποομάδες. Το πιο πιθανό σενάριο, για αρχή, είναι ο Νίκος να συνταχθεί μαζί με τον Τζέιμς και, αν καταφέρουν να «απορροφήσουν» τους υπόλοιπους παίκτες της τωρινής κλίκας, η Άννα Μαρία θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, κινδυνεύοντας μέχρι και να βρεθεί στην κρίση του κοινού, κάτι που σε αυτή την φάση δε θα ήθελε, καθώς δε θα έλεγε κάποιος, ότι πρόκειται για την πιο δημοφιλή παίκτρια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share