Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Δάκρυσε με την τούμπα του «Ντάφι» το Twitter - «Έπαθε σύνδρομο Καραγκούνη»

Γλέντι και στον Τζέιμς που... δεν νικά χωρίς τον τραγουδιστή για αντίπαλο

1 Μαρτίου 2021 23:24
Survivor 4: Δάκρυσε με την τούμπα του «Ντάφι» το Twitter - «Έπαθε σύνδρομο Καραγκούνη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τριαντάφυλλος πρόσφερε την πιο επική ίσως σκηνή του φετινού Survivor και το Twitter… δάκρυσε, μιλώντας για πέναλτι και… σύνδρομο Γιώργου Καραγκούνη.

Ο γνωστός τραγουδιστής βιαζόταν να πάει στην τουαλέτα το βράδυ πριν από το αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα να βγάλει γρήγορα τα ρούχα του, αλλά με τη βιασύνη του… σκόνταψε πάνω στην Ελένη Χαμπέρη, σε ένα απίθανο περιστατικό στην κόκκινη ομάδα, που σχολιάστηκε φυσικά από άπαντες.

Survivor 4: Γλέντησε Τριαντάφυλλο... και Τζέιμς το Twitter

Το Twitter δεν μπορούσε να λείψει από αυτό το… γλέντι, περιλαμβάνοντας και τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος έχασε από τον Γιώργο Κοψιδά στο αγώνισμα ασυλίας, κατηγορώντας τον πως χωρίς «Ντάφι» δεν μπορεί να πάρει καμία νίκη.

Survivor spoiler: Μπούλινγκ στον Τζέιμς Καφετζή - «Από καφετζής έγινε σουβλατζής, μπιφτεκάς, πιτσαδόρος»

Survivor spoiler: Η στάση και η συμπεριφορά του Τζέιμς Καφετζή θα είναι στο επίκεντρο του σημερινού συμβουλίου, με Τριαντάφυλλο, να τον βάζουν στο στόχαστρο.

Επεισοδιακό θα είναι και το σημερινό επεισόδιο του Survivor, κρίνοντας κανείς από το τρέιλερ που ΣΚΑΙ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Στο συμβούλιου του νησιού που θα ακολουθήσει το αγώνισμα για την ασυλία, φαίνεται ο Τριαντάφυλλος με το γνωστό του ύφος να λέει: «Άκουσα τον Τζέιμς να απο Καφετζής, να γίνεται σουβλατζής, μπιφτεκάς, πιτσαδόρος, τα γύρισε όλα τα φαγητά ανάποδα».

Στη συνέχεια την σκυτάλη για να βάλει κατά του Τζέιμς, παίρνει ο Κρις που τον κατηγορεί πως: «Παίζει το παιχνίδι της ενότητας για να φανεί καλός στα μάτια του κόσμου και να δείξει οτι είναι ο ενωτικός αρχηγός».

Η τελευταία που ακούγεται είναι η Σοφία: «Τρίζει η καρέκλα του πρίγκιπα Τζέιμς, συγγνώμη Τζέιμς αλλά έπρεπε να το πω».

Παράπονα από την Άννα Μαρία Βέλη

Το τρέιλερ πάντως ξεκινάει με την Άννα Μαρία Βέλλη να εκφράζει παράπονά της για την συμπεριφορά των συμπαικτών της, λέγοντας: «Ήταν κάτι που δεν έστεκε για κανένα λόγο. Το αφήσαμε στην γενικότητα του οτι μπορεί αυτό που λέει η Χριστίνα να ισχύει. Και ταυτόχρονα δεν είδα κανένα από τους κοντινούς μου ανθρώπους να παίρνει θέση. Το έχω κάνει πολλές φορές για το Νίκο ας πούμε να προσπαθώ να τον ηρεμίσω. Εμένα αυτό με πείραξε πάρα πολύ».

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share