Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ξεφτίλα στην μπλε ομάδα - Ζήτησαν από Αλέξη-Κρις να γυρίσουν στις προμήθειες κι εκείνοι… τους εκβίασαν

Απίστευτο σκηνικό στην παραλία!

1 Μαρτίου 2021 23:07
Survivor 4: Ξεφτίλα στην μπλε ομάδα - Ζήτησαν από Αλέξη-Κρις να γυρίσουν στις προμήθειες κι εκείνοι… τους εκβίασαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πραγματική «μάχη» συμβαίνει στην μπλε ομάδα για το φαγητό και τις προμήθειες στο Survivor, με τη μεγάλη υποομάδα να ζητά από τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη να γυρίσουν στο σύνολο, αλλά εκείνους να τους εκβιάζουν.

Ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας τις δύο ομάδες, ζητώντας να μάθει τα νέα από τις δύο παραλίες, με τους ομηρικούς καβγάδες να συνεχίζονται στην «μπλε» και τους δύο παίκτες να έχουν στοχοποιηθεί για ακόμη μια φορά, τη στιγμή που και στην κόκκινη ομάδα υπάρχουν προβλήματα.

Survivor 4: Απίστευτο σκηνικό με Αλέξη-Κρις στην κόκκινη ομάδα

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε από τους Αλέξη και Κρις να επιστρέψουν στο κοινό μαγείρεμα των προμηθειών, αλλά εκείνοι ζήτησαν 10% παραπάνω από αυτές για δύο εβδομάδες, αναπληρώνοντας το διάστημα, που τους είχαν στερηθεί.

«Ε τι, τσάμπα θα γυρνούσαμε;», απάντησε ο Κρις και η κάμερα τον έπιασε, με αποτέλεσμα τα λόγια του Αλέξη να αποδειχθούν μη αληθινά, καθώς θέλησε να… τα μαζέψει λέγοντας, ότι το μόνο που ήθελαν ήταν μια συγγνώμη από τον Τζέιμς, που αποφασίζει για όλα και κάνει τον αρχηγό.

Survivor spoiler 26/02: Φόβος και τρόμος ο Αλεξ μην γίνει ο αρχηγός των μπλε! Τσακώθηκαν Άννα Μαρία - Νίκος Μπάρτζης

Survivor spoiler: Χαμούλης στο στρατόπεδο των μπλε τις προηγούμενες μέρες, κάτι το οποίο δεν είδαμε ποτέ στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ!

Συγκεκριμένα η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου έφερε στο φως κομμένα πλάνα από την τελευταία "παράσταση" των δύο ομάδων την προηγούμενη βδομάδα, αποκαλύπτονας πως στους μπλε "τρέμουν" τον Αλέξη Παππά πως μπορεί να εξαλιχθεί σε αρχηγό της ομάδας, την ίδια στιγμή που Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης θα έχουν ένα "ερωτικό καυγαδάκι"!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Στο στρατόπεδο των κόκκινων το ενδιαφέρον είχαν μονοπωλήσει οι επιδόσεις της Ανθής στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ κουβέντα έγινε και για την συμπεριφορά του Τζέιμς απέναντι σε εκείνους, αλλά και η σχέση Μαριαλένας - Σάκη!

Δείτε για πρώτη φορά τα κομμένα πλάνα παρακάτω:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share