Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 01/03, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

1 Μαρτίου 2021 19:08
Survivor spoiler 01/03, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 01/03: Αγώνας πρώτης ασυλίας σήμερα με τους κόκκινους και τους μπλε να μάχονται για τη νίκη! Ποιος κερδίζει; Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο!

Χτες είδαμε την κόκκινη ομάδα να επιστρέφει πανηγυρικά στις νίκες και να επικρατεί 10-8 των μπλε, αφού για πρώτη φορά δεν είχαν τον βραχνά της Ανθής Σαλαγκούδη και δεν χάθηκαν τσάμπα δύο πόντοι! Αυτό άλλωστε είπε και ο Πάνος Καλίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης, πως το σκορ έληξε 10-8 και αν έπαιζε η Ανθή θα είχε λήξει 8-10 για την ομάδα του!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Η κόκκινη ομάδα πλέον πήρε αρκετές δυνάμεις μιας και γεύτηκαν υπέροχες μπριζόλες και πατάτες τηγανητές και σαλάτα, κάτι που δείχνει πως πλέον σιγά σιγά τα έπαθλα θα μεγαλώνουν στο Survivor! Άλλωστε χτες σας αποκαλύψαμε πως είναι το νέο έπαθλο που θα έρθει μετά την ένωση και θα αλλάξει τις ζωές στην καθημερινότητα των παικτών ενώ σύντομα αναμένεται να μπουν και έπαθλα μεγέθους αυτοκινήτου!

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι, διότι απόψε έχουμε τη πρώτη φάση για την ασυλία της εβδομάδας! Μπλε και Κόκκινοι, κόκκινοι και μπλε τα δίνουν όλα για να καταφέρουν να την κερδίσουν! Ποιος θα τα καταφέρει;

Survivor spoiler 01/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τη πρώτη ασυλία (01/03);

Ο ΣΚΑΙ από το βράδυ της Κυριακής μας έχει δώσει το trailer του επεισοδίου και μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας! Ο στίβος μάχης είναι ο κλασικός με τα αρκετά εμπόδια και τους στόχους στο τερματισμό, με τον στόχο να μην είναι απαγορευτικός!

Τα περισσότερα θα κριθούν στη ταχύτητα και οι αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως οι κόκκινοι είναι το μεγάλο φαβορί! Η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη μεταμορφώνουν την κόκκινη ομάδα ενώ και το χθεσινό έπαθλο τους δίνει επιπλέον δυνάμεις! Αρχικά γνωρίζαμε πως οι κόκκινοι παίρνουν σίγουρα τουλάχιστον μια ασυλία και με βάση τα όσα συμβαίνουν στο συμβούλιο του νησιού μας δίνει το συμπέρασμα πως η νίκη απόψε πάει στο κόκκινο στρατόπεδο! Επιβεβαιώνεται αυτό όμως από την σίγουρη διαρροή;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

Survivor spoiler 01/03

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του Athensmagazine.gr το αρχικά spoil επιβεβαιώνεται! Νικητές οι κόκκινοι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση βγαίνει από την ομάδα των μπλε!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share