Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Survivor 4 - Μαριπόζα: "Είναι κρίμα εν έτει 2021 να θεωρείται πως το Instagram δεν είναι δουλειά"

"Όντως φορολογούμαστε και όντως είναι δύσκολο"

1 Μαρτίου 2021 14:51
Survivor 4 - Μαριπόζα:
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το μεσημέρι της Δευτέρας η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου εμφανίστηκε στο πλατό του Love it παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει την τελευταία περίοδο, μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor.

«Επειδή είδα και κάποια σχόλια για το όταν είπα πως ταιριάζει σε μία Instagrammer να είναι και τεμπέλα. Εγώ το δήλωσα με πολύ διαφορετικό τρόπο. Εννοούσα πως μια πιτσιρίκα είναι πολύ πιο εύκολο να θεωρηθεί τεμπέλα σε σχέση με μια γυναίκα 41 χρονών που έχει τα παιδιά της και παλεύει… Εννοώντας πως μια 24χρονη που ασχολείται με το Instagram δεν κάνει. Που είναι μεγάλο λάθος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Και είναι κρίμα εν έτει 2021 να θεωρείται πως το Instagram δεν είναι δουλειά. Άκουσα διάφορα σχόλια αν είναι δουλειά και φορολογούμαστε. Όντως φορολογούμαστε και όντως είναι δύσκολο. Δεν είναι εύκολο. Εγώ είμαι ταυτόχρονα το προϊόν, ο διαφημιστής. Κάνω το project management. Κάνω διάφορα πράγματα για να βγει μια εταιρεία στον αέρα. Δεν είναι εύκολο. Φυσικά υπάρχουν πολύ πιο δύσκολες δουλειές» είπε, μεταξύ άλλων, η Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share