Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Παίκτρια μπήκε, παίκτρια φεύγει - Οικειοθελής αποχώρηση στη κόκκινη ομάδα!

Η μεγάλη ανατροπή που φέρνει τα πάνω κάτω!

1 Μαρτίου 2021 09:11
Survivor spoiler: Παίκτρια μπήκε, παίκτρια φεύγει - Οικειοθελής αποχώρηση στη κόκκινη ομάδα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αποκάλυψη σοκ στο Survivor 4 με αυτή την εξέλιξη που η αλήθεια είναι πως σας είχε προαναφέρει τις προηγούμενες μέρες!

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε να μπαίνει στο παιχνίδι η Ελένη Χαμπέρη και να γίνονται πέντε οι γυναίκες της κόκκινης ομάδας! Όμως αυτό θα είναι προσωρινό. Τι θέλουμε να πούμε; Μα φυσικά πως έρχεται οικειοθελής αποχώρηση από την ομάδα! Ο λόγος; Για την Σοφία Μαργαρίτη!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Οικειοθελής αποχώρηση στη κόκκινη ομάδα!

Μπορεί να έφτασε κοντά στο να αποχωρήσει πριν από δύο βδομάδες, μετά τον τραυματισμό της, όμως τα κατάφερε να επέστρεψε στους στίβους μάχης! Ωστόσο στο χθεσινό αγώνισμα τραυματίστηκε ξανά στο ίδιο μάλιστα σημείο. Σας είχαμε πει πως ο τραυματισμός αυτός αφήνει επαγγελματίες αθλητές εκτός αγωνιστικών χώρων για περισσότερο από μήνα, πόσο μάλλον μια γυναίκα στην ηλικία της Σοφίας που δεν είναι καν αθλήτρια!

Στο τέλος του χθεσινού αγωνίσματος λοιπόν είδαμε την Σοφία Μαργαρίτη να μην μπορεί να περπατήσει και να την παίρνουν σηκωτή, ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριάνθη Κάσδαλγη για να πάνε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν τη νίκη και το τεράστια έπαθλο φαγητού!

Survivor spoiler: Φτάνει το τέλος για την Σοφία;

Αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η Σοφία δύσκολα θα τα καταφέρει. Άλλωστε είναι κάτι που της είχαν πει και οι γιατροί, πως αν παραμείνει στο παιχνίδι υπάρχει ο κίνδυνος να υποτροπιάσει ο τραυματισμός της και να εξελιχθεί πολύ χειρότερα!

Survivor spoiler: Παίκτρια μπήκε, παίκτρια φεύγει

Η Σοφία προσπάθησε χτες να το κρύψει και να μην δείξει το πόσο πονάει, όμως δείχνει πως ο τραυματισμός είναι εδώ και όσο δεν ξεκουράζεται θα γίνει το μπαμ! Εφόσον δεν προλάβει να φύγει, μέσω ψηφοφορίας, αφού αν χάσουν οι κόκκινοι θα είναι σίγουρα υποψήφια, θεωρείται δεδομένο πως μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες δεν θα βρίσκεται στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share