Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor 4 trailer 1/3: Ράκος η Άννα Μαρία Βέλλη - "Με πείραξε!" - Η μάχη για την ασυλία και η επίθεση στον Τζέιμς

Χαμός στο αποψινό 01/03 επεισόδιο!

1 Μαρτίου 2021 07:46
Survivor 4 trailer 1/3: Ράκος η Άννα Μαρία Βέλλη -

Survivor 4 -trailer: Όσο περνάει ο καιρός, βλέπουμε πως τόσο οι Μπλε, όσο και οι Κόκκινοι αρχίζουν να... διαλύονται! Χαρακτηριστικά, στο επεισόδιο της Κυριακής, είδαμε τον Τζέιμς, να προσπαθεί να ενώσει πάλι τις δυο υποομάδες. Ωστόσο, απ' ότι φάνηκε, δεν τα κατάφερε!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Πριν λίγο καιρό, η Ελευθερία Ελευθερίου είχε κατηγορήσει την Άννα Μαρία μπροστά σε όλους πως όταν σέρβιρε φαγητό έβαζε μεγαλύτερη ποσότητα, κάτι που η Άννα Μαρία αρνήθηκε κατηγορηματικά. Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο η νέα παίκτρια, η Χριστίνα Κεφαλά, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της γνωστής τραγουδίστριας αφού το συζήτησε μαζί της και της αποκάλυψε πως το παρατήρησε και η ίδια.

Όσα θα δούμε σήμερα 01/03 στο Survivor

Απόψε, λοιπόν, θα δούμε να γίνεται μια συζήτηση στην καλύβα των Μπλε σχετικά με αυτό το θέμα, η οποία (συζήτηση) θα πληγώσει την Άννα Μαρία, γιατί δε θα την υπερασπιστεί κανείς από τους "φίλους" της με αποτέλεσμα να αφήσουν να εννοηθεί ότι μπορεί και να συμβαίνει όντως.

Όσον αφορά το αγώνισμα, θα δούμε τις δύο ομάδες σε έναν εξαιρετικά δύσκολο στίβο μάχης, ο οποίος θα χρειάζεται, ταχύτητα αλλά και στόχο! Ποια ομάδα θα τα καταφέρει; Το Athensmagazine.gr θα επιστρέψει με spoil!

Τέλος, στο συμβούλιο του νησιού, θα παρακολουθήσουμε μια απίστευτη επίθεση τόσο από την Μπλε ομάδα όσο όμως κι από την Κόκκινη, στον Τζέιμς Καφετζή. Θα τον χαρακτηρίσουν ειρωνικά πρίγκιπα, βασιλιά με τις ισορροπίες να αλλάζουν για ακόμα μια φορά!

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share