Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4 - Ελένη Χαμπέρη: "Διέλυσε" την Άννα Μαρία από το πρώτο της αγώνισμα (video)

Αρκετά εύκολα

1 Μαρτίου 2021 00:39
Survivor 4 - Ελένη Χαμπέρη:

Survivor 4: Μεγάλες ήταν οι εξελίξεις στο σημερινό (28/02) του Survivor και ειδικά ανάμεσα στις δύο ομάδες κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για το έπαθλο του φαγητού.

Σημειώνεται ότι η Χριστίνα Κεφαλά φαίνεται πως ήταν "έξαλλη" με την Άννα Μαρία Βέλλη με την κίνηση που έκανε η δεύτερη με το φαγητό.

Συγκεκριμένα η Ελένη Χαμπέρη μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και στην ομάδα των Κόκκινων κάνοντας αισθητή την παρουσία της με την πρώτη της νίκη.

Τις δυνατότητες της έδειξε η Ελένη Χαμπέρη.

Survivor 4: Η πρώτη νίκη της Ελένη Χαμπέρη

Ειδικότερα στο πρώτο της αγώνισμα στο Survivor, η Ελένη Χαμπέρη, νέα παίκτρια των Κόκκινων έδειξε τις δυνατότητες της και κέρδισε την Άννα Μαρία Βέλλη.

Η νέα παίκτρια των Κόκκινων έκανε την είσοδο της στο παιχνίδι και αντικατέστησε όπως λέγεται την Έλενα Κρεμλίδου. Το γεγονός ότι η νέα παίκτρια κέρδισε στο πρώτο της παιχνίδι σίγουρα ανακούφισε την ομάδα της η οποία τον τελευταίο καιρό με την Ανθή Σαλαγκούδη είχε απογοητευτεί!

Δείτε τη νίκη της Έλενης Χαμπέρη

Survivor 4 - Εκτός εαυτού ο Γιώργος Ταβλαδάκης: «Εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα» (video)

Survivor 4: Ο κακός χαμός γίνεται στο επεισόδιο της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου στο Survivor όπου υπάρχουν μεγάλες εντάσεις και στις δύο ομάδες και όχι στο αγώνισμα.

Σημειώνεται ότι από την κόκκινη ομάδα υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις σχετικά με την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη και ότι δεν τους χαιρέτησε.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Ταβλαδάκης μίλησε για όλο το παρασκήνιο που γίνεται στην ομάδα των μπλε σχετικά με τον "αρχηγό" Τζέιμς Καφετζή.

Νευρίασε ο Ταβλαδάκης.

Survivor 4: Το παράπονο του Γιώργου Ταβλαδάκη

Ειδικότερα μετά την απόφαση του «αρχηγού» Τζέιμς και του υπαρχηγού Νίκου Μπάρτζη να προτείνουν στον Αλέξη Παππά και τον Κρις να ενωθούν ξανά οι προμήθειες, ήρθαν οι εντάσεις και ο Γιώργος Ταβλαδάκης δεν άντεξε και έριξε την σπόντα του.

Η απόφαση των δύο παικτών, έφερε την αντίδραση και του Πάνου Καλίδη ο οποίος ανέφερε πως δεν του αρέσουν οι αρχηγικές τάσεις.

Έπειτα ο Γιώργος Ταβλαδάκης με την φράση «εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα» ήθελε να περιγράψει τον σκηνικό της ομάδας του χωρίς όμως να παίρνει το μέρος κάποιου.

Τα σχόλια του Γιώργου Ταβλαδάκη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share