Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4 - "Έξαλλη" η Χριστίνα Κεφαλά: "Η Άννα Μαρία έβαλε σε κάποια πιάτα παραπάνω φαγητό" (video)

Καλά τα λέει

28 Φεβρουαρίου 2021 23:31
Survivor 4 -

Survivor 4: Μεγάλες ανατροπές γίνονται στην Μπλε ομάδα από πολλές απόψεις και μεριές με τους παίχτες να φαίνεται να διαλύονται λόγω αρκετών πραγμάτων.

Σημειώνεται ο Γιώργος Ταβλαδάκης φάνηκε πως είναι αρκετά έξαλλος λόγω των τελευταίων γεγονότων με τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Κεφαλά φαίνεται πως διακρίνει μία παράξενη συμπεριφορά από την Άννα Μαρία Βέλλη και αυτό φάνηκε με τις μερίδες του φαγητού.

Παράπονα από την Χριστίνα.

Survivor 4: Όλα όσα είπε η Χριστίνα Κεφαλά

Ειδικότερα η Χριστίνα Κεφαλά είδαμε στο σημερινό επεισόδιο Survivor, να παρατηρεί πως η Άννα Μαρία Βέλλη της έβαλε λιγότερο φαγητό και της κακοφάνηκε.

Το νέο μέλος της ομάδας των Μπλε, μοιράστηκε τα όσα είδε με την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία μάλλον βρήκε μια νέα σύμμαχο.

Όπως είπε η Χριστίνα Κεφαλά, αν και δεν σχολίασε σε όλη την ομάδα αυτό που έγινε, αν ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Τα σχόλια της Χριστίνας Κεφαλά για την Άννα Μαρία Βέλλη

Survivor 4 - Εκνευρισμένος ο Πάνος Καλλίδης: "Βλέπω αρχηγικές τάσεις από τον..." (video)

Survivor 4: Έντονες είναι οι εξελίξεις στο Survivor και στις δύο ομάδες όπου περισσότερο φαίνεται να είναι στην Μπλε ομάδα ανάμεσα στους ίδιους τους παίκτες.

Σημειώνεται ότι ο Τζέιμς Καφετζής πρότεινε στον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη να ενώσουν τις προμήθειες τους και να γίνουν πάλι ένα.

Συγκεκριμένα ενοχλημένος φάνηκε ο Πάνος Καλλίδης με την στάση αυτή του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη σχετικά με τα τελευταία γεγονότα.

Ενοχλημένος ο Καλλίδης.

Survivor 4: Η ενόχληση του Καλίδη

Ειδικότερα στο σημερινό επεισόδιο (28/02) Survivor, είδαμε τον Πάνο Καλλίδη να εκφράζει τα παράπονα του αφού όπως είπε βλέπει αρχηγικές τάσεις στην ομάδα κάτι που δεν του αρέσει καθόλου.

Όπως είπε, ο Τζέιμς και ο Νίκος Μπάρτζης χωρίς να ρωτήσουν την υπόλοιπη ομάδα ανακοίνωσαν στον Κρις και τον Αλέξη πως θέλουν να ενώσουν τις προμήθειες, ενώ μια εβδομάδα πριν έλεγαν τα αντίθετα.

Αυτό του φάνηκε πολύ εγωιστικό και διακρίνει αρχηγικές τάσεις, κάτι που δεν του αρέσει καθόλου. Αυτό βρήκε σύμφωνη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

H απογοήτευση του Πάνου Καλίδη και το «κράξιμο» στον Τζέιμς

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share