Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4 - Εκτός εαυτού ο Γιώργος Ταβλαδάκης: «Εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα» (video)

Τι άλλο θα γίνει σε αυτό το παιχνίδι

28 Φεβρουαρίου 2021 23:08
Survivor 4 - Εκτός εαυτού ο Γιώργος Ταβλαδάκης: «Εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα» (video)

Survivor 4: Ο κακός χαμός γίνεται στο επεισόδιο της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου στο Survivor όπου υπάρχουν μεγάλες εντάσεις και στις δύο ομάδες και όχι στο αγώνισμα.

Σημειώνεται ότι από την κόκκινη ομάδα υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις σχετικά με την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη και ότι δεν τους χαιρέτησε.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Ταβλαδάκης μίλησε για όλο το παρασκήνιο που γίνεται στην ομάδα των μπλε σχετικά με τον "αρχηγό" Τζέιμς Καφετζή.

Νευρίασε ο Ταβλαδάκης.

Survivor 4: Το παράπονο του Γιώργου Ταβλαδάκη

Ειδικότερα μετά την απόφαση του «αρχηγού» Τζέιμς και του υπαρχηγού Νίκου Μπάρτζη να προτείνουν στον Αλέξη Παππά και τον Κρις να ενωθούν ξανά οι προμήθειες, ήρθαν οι εντάσεις και ο Γιώργος Ταβλαδάκης δεν άντεξε και έριξε την σπόντα του.

Η απόφαση των δύο παικτών, έφερε την αντίδραση και του Πάνου Καλίδη ο οποίος ανέφερε πως δεν του αρέσουν οι αρχηγικές τάσεις.

Έπειτα ο Γιώργος Ταβλαδάκης με την φράση «εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα» ήθελε να περιγράψει τον σκηνικό της ομάδας του χωρίς όμως να παίρνει το μέρος κάποιου.

Τα σχόλια του Γιώργου Ταβλαδάκη

Survivor 4 - Απογοητευμένος ο Τζέιμς Καφετζής: "Ξενέρωσα που έφυγε η Ανθή, την..." (video)

Survivor 4: Με μεγάλες απογοητεύσεις ξεκίνησε το επεισόδιο της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου του Survivor και ειδικά στην ομάδα των Μπλε.

Σημειώνεται ότι σήμερα αποκαλύπτεται το μεγάλο σχέδιο της ομάδας των Μπλε που είχαν σχεδιάσει από την αρχή για να καταστρέψουν την κόκκινη ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Τζέιμς Καφετζής εξέφρασε την απογοήτευση του για την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη λέγοντας κάποια πράγματα για εκείνη.

Ξενερωμένος ο Καφετζής.

Survivor 4: Η "ξενέρα" του Τζέιμς Καφετζή

Ειδικότερα με παράπονα ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor αφού οι Μπλε σχολίασαν την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη και όπως είπε ο Τζέιμς, «ξενέρωσε» που έφυγε η συγκεκριμένη παίκτρια.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη και αυτό φαίνεται να στεναχώρησε την Μπλε ομάδα αφού έκαναν λόγο για μια συμπαθητική παίκτρια.

Σύμφωνο βρήκαν τα όσα είπε ο Τζέιμς, τον Πάνο Καλίδη ο οποίος ανέφερε πως την βλέπουν σαν την μικρή τους αδερφή.

Δείτε την συζήτηση των Μπλε για την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share