Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4 - Τζέιμς Καφετζής: «Αλέξη και Κρις μπορούμε να κάνουμε πάλι...» (video)

Τι σχεδιάζει η Μπλε ομάδα

28 Φεβρουαρίου 2021 22:34
Survivor 4 - Τζέιμς Καφετζής: «Αλέξη και Κρις μπορούμε να κάνουμε πάλι...» (video)

Survivor 4: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου του Survivor όπου από ότι φαίνεται η μπλε ομάδα ετοιμάζει κάτι να κάνει για την ίδια.

Σημειώνεται ότι από την άλλη η κόκκινη ομάδα είναι αρκετά οργισμένη με την αντίδραση της Ανθής Σαλαγκούδη και αυτό φάνηκε μέσα από την αντίδραση του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Ειδικότερα ο Τζέιμς Καφετζής προσπαθεί να ενώσει και πάλι την μπλε ομάδα καλώντας τον Κρις Σταμούλη και τον Αλέξη Παππά να ενώσουν τις προμήθειες τους.

Η λύση του Καφετζή.

Survivor 4: Η λύση του Τζέιμς Καφετζή

Ειδικότερα τα ίσια ανάποδα ήρθαν σήμερα στο επεισόδιο του Survivor αφού όπως είδαμε, ο Τζέιμς ζήτησε από τον Αλέξη Παππά και τον Κρις να γίνουν οι προμήθειες ένα ξανά.

Είδαμε λοιπόν τις δύο υπο-ομάδες να συζητούν το ενδεχόμενο να ξανά ενωθούν, ωστόσο αυτό δεν βρήκε κατευθείαν σύμφωνο τον Αλέξη Παππά.

Ο παίκτης όπως είπε θα το σκεφτεί και μετά το σημερινό αγώνισμα θα αποφασίσει μαζί με τον Κρις αν θα ενώσουν τις προμήθειες τους. Αυτό όπως φαίνεται ίσως φέρει συγκρούσεις αφού η ομάδα είχε δείξει πως δεν θέλει να ξαναφάει μαζί.

Η νέα συμφωνία των Μπλε για το φαγητό

Survivor 4: Αποκαλύψεις από τον Μακρόπουλο - «Με πίεζαν πάρα πολύ, ήθελαν να μάθουν τι λέει ο κόσμος»

Αποκαλύψεις ήρθαν στο φως από τον Δημήτρη Μακρόπουλο, ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια του Survivor, τονίζοντας πως οι συμπαίκτες του στην μπλε ομάδα, και δη οι Τζέιμς-Παππάς του ζητούσαν να μάθουν τι λέει ο κόσμος για εκείνους, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να μιλά για το... μαγιό της.

Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it», σχολιάζοντας αρκετούς παίκτες, απαντώντας για τη σχέση του Νίκου Μπάρτζη και της Άννας Μαρίας Βέλλη, όπως και για τις αρχηγικές τάσεις του Γιώργου Κοψιδά.

«Εγώ έβλεπα τον Περικλή και την Ανθή πως ήταν πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι. Γενικά από την κόκκινη ομάδα θεωρώ ότι ήταν τα δυο παιδιά που ήταν πιο κοντά μεταξύ τους και όλοι οι υπόλοιποι ήταν πιο ομάδα σε σχέση με τα δυο παιδιά. Ξαφνιάστηκα φουλ με την αντίδραση του Περικλή βγαίνοντας από το παιχνίδι.

Στα αγωνίσματα ο Κοψιδάς ήταν το ηγετικό κομμάτι της κόκκινης ομάδας δηλαδή κατεύθυνε όλη την ομάδα. Είναι καλός παίκτης, μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορος αλλά είναι καλός στο να διαβάζει το παιχνίδι και είναι καλός και στους στόχους. Αυτό που με παραξένευσε ήταν πως μερικές φορές έδινε κάποιες εντολές στο παιχνίδι.

Ο Μπάρτζης έχει ένα χοντροκομμένο στυλ. Όσον αφορά την Άννα Μαρία εγώ είδα δυο παιδιά που ήταν κοντά αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης της Μπλε ομάδας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share