Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

Survivor spoiler: Γίνεται... Κάτια η Καρολίνα - Οριστικά αρχηγός των «Κόκκινων»

Με αυτό τον τρόπο φτάνει μέχρι τέλους η... πονηρή γυμνάστρια

28 Φεβρουαρίου 2021 13:16
Survivor spoiler: Γίνεται... Κάτια η Καρολίνα - Οριστικά αρχηγός των «Κόκκινων»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην παραλία των «Κόκκινων» για το Survivor, καθώς η νέα… Κάτια Ταραμπάνκο έχει εντοπιστεί στο πρόσωπο της Καρολίνας Καλύβα, η οποία γίνεται οριστικά αρχηγός της ομάδας.

Η προπονήτρια pilates έχει μπει πολύ δυνατά από την πρώτη στιγμή στο ριάλιτι επιβίωσης κι έχει ξεχωρίσει ως η κορυφαία, για τις εβδομάδες που βρίσκεται παρούσα στο παιχνίδι, παίκτρια της κόκκινης ομάδας, με αποτέλεσμα να έχει αναπτύξει σιγά σιγά αρχηγικές τάσεις και να στοχεύει στο να φτάσει μέχρι τέλους, ευελπιστώντας στο να… σηκώσει την κούπα.

Survivor spoiler: Με αυτό τον τρόπο αρχίζει να κυριαρχεί στην κόκκινη ομάδα η Καρολίνα

Η Καρολίνα, άλλωστε, προχωρά… τρένο στα αγωνίσματα κι έχει αφήσει κατά πολύ πίσω της σε επιδόσεις τις παίκτριες της μπλε ομάδας, ενώ την ίδια στιγμή επιχειρεί να βοηθά στην καλύβα, έχοντας έρθει όμως και σε αρκετές συγκρούσεις. Εντύπωση, μάλιστα, είχε κάνει μια… αρχηγική της πρωτοβουλία μετά από ήττα σε αγώνισμα, όπου συμπαίκτες της είχαν τσακωθεί μπροστά στους «Μπλε», λέγοντας στους συμπαίκτες της πως αυτή δεν είναι σοβαρή εικόνα ομάδας.

Αυτή η στάση διόλου τυχαία είναι και, μάλιστα, καταδεικνύει τις αρχηγικές της τάσεις, όπως αυτές φαίνονται τελευταία, έχοντας παράλληλα «αγκιστρωθεί» στο άρμα του Γιώργου Κοψιδά, του Τριαντάφυλλου και της υπόλοιπης παρέας. Δείχνοντας ικανή στρατηγικά, κάτι που φάνηκε με την υπόδειξη της Μαριάνθης Κάσδαγλη ως υποψήφιας προς αποχώρησης, όταν πήρε την ατομική ασυλία, και συνεχίζοντας να είναι τρομερή αγωνιστικά, μπορεί να πάει πολύ μακριά, αν και η σχέση της με την τελευταία μπορεί σύντομα να αλλάξει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share