Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Ξεσηκώθηκαν Ασημακόπουλος και Κόρο - Τα βάζουν ανοικτά με Κοψιδά-Τριαντάφυλλο και διεκδικούν αρχηγία

Πανικός και «διάλυση» στην κόκκινη παραλία

28 Φεβρουαρίου 2021 11:12
Survivor spoiler: Ξεσηκώθηκαν Ασημακόπουλος και Κόρο - Τα βάζουν ανοικτά με Κοψιδά-Τριαντάφυλλο και διεκδικούν αρχηγία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τρομερές εξελίξεις έρχονται σύντομα στο Survivor, αφού δύο… Γιώργηδες της κόκκινης ομάδας, ο Ασημακόπουλος και ο Κορόμι, ξεσηκώνονται στην παραλία και ετοιμάζονται να «χτυπήσουν» την αρχηγία απέναντι στους Γιώργο Κοψιδά και Τριαντάφυλλο.

Οι δύο τελευταίοι έχουν καταφέρει εδώ και πολύ καιρό, ίσως και από τις τελευταίες μέρες της εποχής των Διασήμων, να αναδειχθούν σε κορυφαίες και ηγετικές προσωπικότητες των «Κόκκινων», κάτι που προς το παρόν δεν έχει αμφισβητηθεί. Κι όποιος το έκανε… τιμωρήθηκε, με την Ανθή Σαλαγκούδη να είναι το τελευταίο θύμα.

Survivor spoiler: Για αυτό το λόγο τα βάζουν «Κόρο»-Ασημακόπουλος με Κοψιδά-Τριαντάφυλλο

Αυτό δεν είναι, φυσικά, κάτι αρνητικό, καθώς το Survivor είναι ένα ριάλιτι, όπου πέραν των αγωνισμάτων, η στρατηγική στην κοινή συμβίωση παίζει κομβικό ρόλο. Ο Κοψιδάς και ο Τριαντάφυλλος τα έχουν καταφέρει περίφημα μέχρι τώρα, έχοντας «απορροφήσει» τους «Κόρο», Ασημακόπουλο και Παπαδόπουλο στον χωρισμό των δύο ομάδων, αλλά αυτό δε σημαίνει πως κι εκείνοι δε θα… επαναστατήσουν, εφόσον βρουν την ευκαιρία.

Οι πρώτοι δύο, ειδικά, έχουν την προσωπικότητα να το κάνουν και, όποτε θεωρήσουν πως έχουν τη δυνατότητα, μιλούν στην κάμερα για λάθη και των ισχυρών συμπαικτών τους, όπως την επιλογή του Κοψιδά να παρατήσει για την Καρολίνα την ατομική ασυλία, για την εβδομάδα που μας πέρασε. Δεν αποκλείεται, επομένως, σύντομα να ξεσηκωθούν, όταν γίνει το απαραίτητο «ξεσκαρτάρισμα» από άλλους, πιο αδύναμους, παίκτες, αντιμετωπίζοντας τους δύο πιο βασικούς παίκτες της κόκκινης ομάδας στα ίσια και διεκδικώντας μια αρχηγική θέση.

Survivor spoiler: Θα μπει ή όχι και πέμπτη μέρα προβολής του Survivor;

Survivor spoiler: Τι ισχύει τελικά με πέμπτο επεισόδιο του Survivor μέσα στην εβδομάδα; Θα μπει και η Πέμπτη στο παιχνίδι ή όχι;

Πρώτο το Athensmagazine.gr σας είχε αποκαλύψει την σκέψη της παραγωγής να βάλει επεισόδιο και τις Πέμπτες, όμως τότε δεν υπήρχε λόγος, αφού δεν υπήρχε ανταγωνισμός.

Survivor spoiler πέμπτο επεισόδιο

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Πλέον στο παιχνίδι της καθημερινότητας έχει μπει και το Battle of the Couples του Alpha και ο ΣΚΑΪ περιμένει να δει πως θα πάει, διότι μια μέρα θα πέφτει πάνω στο Survivor και συγκεκριμένες τις Τετάρτες. Εφόσον αποκτήσει δυναμική και κόβει από το Survivor ποσοστά τότε η παραγωγή του Survivor θα βάλει επεισόδιο και την Πέμπτη ώστε να «κόψει» τα φτερά στο πρόγραμμα του Alpha.

Survivor spoiler: Θα προστεθεί τελικά το πέμπτο επεισόδιο στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ;

Και μην ξεχνάμε πως στο παιχνίδι και τη μάχη της τηλεθέασης μπαίνει σε δύο εβδομάδες και η Φάρμα στον ΑΝΤ1 αλλά εκείνη θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οπότε δεν θα υπάρχει καμία ανησυχία στον ΣΚΑΙ. Καμία ανησυχία σχετικά με το Survivor αφού τις Παρασκευές θα πέφτει πάνω στο live του House of Fame, που η αλήθεια είναι πως έχει απογοητεύσει.

Όσον αφορά το Survivor ξεκαθαρίζουμε πως ο ΣΚΑΪ επιβλέπει και αναμένεται να χτυπήσει με νέο και πέμπτο επεισόδιο εφόσον υπάρξει πτώση τις Τετάρτες. Και η πτώση θα υπάρξει αν μεταφερθούν τηλεθεατές στο πρόγραμμα του Alpha και το βλέπουν εκτός από Πέμπτες και Τετάρτες.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share