Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler (28/02): Απέτυχε το σχέδιο των Μπλε - Δεν ξέρουν από που να κρυφτούν (video)

Τους κόπηκε το "χαμόγελο"

27 Φεβρουαρίου 2021 17:00
Survivor spoiler (28/02): Απέτυχε το σχέδιο των Μπλε - Δεν ξέρουν από που να κρυφτούν (video)

Survivor spoiler: Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αυριανό (28/02) επεισόδιο του Survivor όπου αποκαλύπτεται μία μεγάλη σκευωρία που σχεδιαζόταν για αρκετό καιρό.

Σημειώνεται ότι το Athensmagazine.gr έχει πληροφορίες για το νικητή της αυριανής δοκιμασίας αλλά και ποιος θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο του φαγητού.

Συγκεκριμένα τα πάνω κάτω έρχονται σχετικά με μία αποκάλυψη που έγινε για την Μπλε ομάδα και το σχέδιο που έχτιζαν όλο αυτό τον καιρό.

Αποκαλύφθηκε το σχέδιο.

Survivor spoiler 28/02: Το σχέδιο των Μπλε

Ειδικότερα στο αυριανό επεισόδιο αναμένεται να γίνει μία μεγάλη αποκάλυψη για την ομάδα των Μπλε και το πλάνο που είχαν και περιείχε την Ανθή Σαλαγκούδη.

Συγκεκριμένα μετά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη η Μπλε ομάδα φαίνεται πως απογοητεύτηκε αρκετά και στεναχωρήθηκε αλλά δεν ήταν λόγο αυτού αλλά για κάτι άλλο.

Από ότι φαίνεται ο Ηλίας Μπόγδανος κατάλαβε τι έτρεχε με την Μπλε ομάδα και ειδικά με το σχέδιο που έχτιζαν εδώ και μέρες όπου αυτό φαίνεται να ήταν η υποστήριξη στην Ανθή Σαλαγκούδη και η καταστροφή της κόκκινης ομάδας.

Ο ίδιος λέει ότι η "Μπλε ομάδα ήταν τόσο ξενερωμένη με το αποτέλεσμα διότι ήθελαν να ανεβάσουν την Ανθή στα μάτια του κόσμου και ότι εμείς της φερόμασταν άσχημα, κάτι το οποίο δεν ίσχυε".

Δείτε το τρέιλερ για το αυριανό επεισόδιο

Survivor 4 - Ο Περικλής Κονδυλάτος "ξεσκέπασε" την Ανθή Σαλαγκούδη: "Πως γίνεται να είσαι..."

Survivor 4: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στο παιχνίδι επιβίωσης το Survivor όπου αυτή τη φορά έχουν να κάνουν με παίκτες που έχουν αποχωρήσει ήδη.

Σημειώνεται ότι η Ανθή Σαλαγκούδη αντέδρασε σε όσα είχε πει ο Περικλή Κονδυλάτος για εκείνη όπου και έδωσε μία απάντηση για όλα αυτά.

Συγκεκριμένα λόγω όλων αυτών των σχολίων συνεχίστηκε η "κόντρα" με τον Περικλή Κονδυλάτο να δίνει την απάντηση του σε όσα είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Τα έβγαλε όλα στη φόρα.

Survivor 4: Το "άδειασμα" του Περικλή Κονδυλάτου

Ειδικότερα δεν έχει τέλος η «κόντρα» μεταξύ του Περικλή Κονδυλάτου και της Ανθής Σαλαγκούδη οι οποίοι πλέον δεν έχουν καμία επαφή ενώ στο Survivor είχαν πολύ καλές σχέσεις.

Ο σχεδιαστής απάντησε στις δηλώσεις που έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της από το Survivor, στις οποίες ανέφερε πως της λείπει ο Περικλής.

«Πώς γίνεται να σου λείπω και να έχουμε φιλία και να έχεις σταματήσει να μου μιλάς; Δηλαδή ειλικρινά… Πόσα πρόσωπα παρουσιάζεις; Γιατί όταν τελείωσε το παιχνίδι, εμείς δε μιλούσαμε γιατί δε μου μιλούσες. Μην πέφτεις από τα σύννεφα ok;». είπε ο Περικλής στο story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share