Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Τα γυρίζει και… γίνεται πάλι «κολλητή» με την Καρολίνα η Μαριάνθη

Απίστευτες εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο - Αποκλειστικές πληροφορίες

27 Φεβρουαρίου 2021 12:14
Survivor spoiler: Τα γυρίζει και… γίνεται πάλι «κολλητή» με την Καρολίνα η Μαριάνθη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον Άγιο Δομίνικο, με την Καρολίνα Καλύβα να μοιάζει αυτή την ώρα ως μια ηγέτιδα δύναμη στην κόκκινη ομάδα και τη Μαριάνθη Κάσδαγλη να ετοιμάζεται να γίνει ξανά «κολλητή» της, μετά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη.

Η εβδομάδα πέρασε με πολλές κόντρες στην παραλία των «Κόκκινων» στο Survivor, με τη Σοφία Μαργαρίτη και την υποπλοίαρχο να στέκονται στο πλευρό της παρουσιάστριας, ευελπιστώντας πως θα «πατούσαν» στη δημοτικότητα, που έμοιαζε να έχει ως δημοφιλέστερη παίκτρια προ μηνός, αλλά και τις τέσσερις φορές που είχε περάσει αλώβητη από υποψηφιότητα αποχώρησης. Η εξέλιξη της αποχώρησης της Σαλαγκούδη, όμως, άφησε «κόκκαλο» τις δύο παίκτριες.

Survivor spoiler: Νέα προσπάθεια της Μαριάνθης να πλησιάσει την Καρολίνα

Το αποτέλεσμα, φυσικά, είναι πως επιχειρούν… να τα μαζέψουν απέναντι στους υπόλοιπους παίκτες, με τους οποίους βρέθηκαν σε ουκ ολίγες αψιμαχίες την εβδομάδα, που πέρασε, δείχνοντας πως το μεταξύ τους σχίσμα ήταν μεγάλο. Από τη στιγμή, λοιπόν, που είναι μόνες τους και με ισχυρή πιθανότητα να ψηφιστούν την επόμενη εβδομάδα, θα προσπαθήσουν να τους πλησιάσουν εκ νέου.

Κι αν η Σοφία έχει ήδη ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία, η Μαριάνθη μοιάζει να επικεντρώνεται στην Καρολίνα. Οι δύο γυναίκες είχαν μπει σχεδόν ταυτόχρονα στο ριάλιτι επιβίωσης, δείχνοντας να έχουν καλές σχέσεις αρχικά, αλλά στη συνέχεια απομακρύνθηκαν. Με την Καρολίνα, όμως, να έχει αναπτύξει μεγάλη δυναμική, η Μαριάνθη… το σκέφτεται ξανά και δεν αποκλείεται να την προσεγγίσει, ώστε να μπει κάτω από τη δική της «ομπρέλα προστασίας».

Άγνωστο είναι, βέβαια, το πώς θα αντιδράσει η καθηγήτρια pilates, η οποία την εβδομάδα αυτή υπέδειξε ως υποψήφια προς αποχώρηση τη Μαριάνθη, με αποτέλεσμα οι σχέσεις τους να είναι τεταμένες. Η άποψη της Καρολίνας δεν είναι η καλύτερη, καθώς θεωρεί πως η συμπαίκτριά της είναι ένα άτομο χωρίς δική του ξεχωριστή και δυναμική προσωπικότητα, με τη στάση της να καθορίζει ίσως πολλά για την παραμονή της Μαριάνθης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share