Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: «Πόλεμος» Κοψιδά και Τριαντάφυλλου - Παίρνει την υπόλοιπη υποομάδα και γίνεται «Περικλής» ο «Παπά-Ντάφυ»

Έρχεται τεράστια «μάχη» για την παραμονή στο ριάλιτι - Αποκλειστικό παρασκήνιο

27 Φεβρουαρίου 2021 09:50
Survivor spoiler: «Πόλεμος» Κοψιδά και Τριαντάφυλλου - Παίρνει την υπόλοιπη υποομάδα και γίνεται «Περικλής» ο «Παπά-Ντάφυ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μεγάλες εξελίξεις αναμένονται στο Survivor, αφού η κατάσταση στην κόκκινη ομάδα είναι αυτή τη στιγμή «εύφλεκτη», χωρίς να αποκλείεται σύντομα να δούμε τον Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο να παλεύουν για το ποιος θα… προλάβει να πάρει τους συμπαίκτες με το μέρος του, εν όψει πιθανής «μονομαχίας».

Πρόκειται, βέβαια, για δύο παίκτες που πιθανότατα θα πάνε μακριά στο ριάλιτι επιβίωσης. Οι δυο τους έχουν θέσει καλές βάσεις από τις πρώτες τους εβδομάδες στην «κόκκινη» παραλία, είτε με την νέα τους ομάδα είτε με εκείνη των Διασήμων, έχοντας καταφέρει μέχρι σήμερα να αφήσουν εκτός παιχνιδιού αρκετούς ανταγωνιστές τους.

Κι αν η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο, την οποία στήριζαν, ήταν μια εξέλιξη που δεν τους άρεσε, εν τέλει ανασυντάχθηκαν και κατάφεραν να διώξουν παίκτες, με τους οποίους ποτέ δεν ταίριαξαν, όπως ο Περικλής Κονδυλάτος, η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ασημίνα Ιγγλέζου, αν και με τον πρώτο ήρθαν κοντά, έστω και αργά για εκείνον, αφού ήταν ήδη υποψήφιος και όδευε στην αποχώρηση, όταν τους πλησίασε.

Με αυτό τον τρόπο, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα δικό τους «τείχος προστασίας», καθώς στο πλευρό τους βρέθηκαν παίκτες σαν τον Γιώργο Κορόμι, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο όλο αυτό το διάστημα, με τον τελευταίο μάλιστα να αποκαθιστά τις σχέσεις του με τον «Ντάφι». Όλοι αυτοί, όμως, ποιον θα στηρίξουν όταν έρθει η κρίσιμη ώρα μιας μεγάλης αναμέτρησης στην αποχώρηση;

«Πόλεμος» Κοψιδά και Τριαντάφυλλου στο Survivor

Survivor spoiler: Ποιος θα πάρει τον έλεγχο και την εύνοια της υποομάδας;

Θα είναι ο Γιώργος Κοψιδάς, ή ο Τριαντάφυλλος; Η απορία επικεντρώνεται σε αυτούς τους δύο, καθώς πρόσφατα υπήρξε μια νύξη του δεύτερου με αφορμή το γεγονός, ότι ο συμπαίκτης του είχε αφήσει την ατομική ασυλία για την Καρολίνα Καλύβα. Ο Τριαντάφυλλος ανέφερε, ότι δεν του άρεσε αυτή η στάση του ηθοποιού, κάτι που ενδεχομένως σημαίνει και στόχευσή του για το μέλλον.

Δεν αποκλείεται σύντομα, επομένως, να δούμε τους δύο φίλους στα «χαρακώματα», προκειμένου να κερδίσουν την εύνοια των άλλων μελών της υποομάδας τους, με τον τραγουδιστή προς το παρόν να έχει τον πρώτο λόγο, αφού μοιάζει να κάνει αυτό τον καιρό πολύ καλή παρέα μαζί τους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share