Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Survivor 4: Αποκαλύψεις από τον Μακρόπουλο - «Με πίεζαν πάρα πολύ, ήθελαν να μάθουν τι λέει ο κόσμος»

Ε, δεν μπορεί!

26 Φεβρουαρίου 2021 14:54
Survivor 4: Αποκαλύψεις από τον Μακρόπουλο - «Με πίεζαν πάρα πολύ, ήθελαν να μάθουν τι λέει ο κόσμος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλύψεις ήρθαν στο φως από τον Δημήτρη Μακρόπουλο, ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια του Survivor, τονίζοντας πως οι συμπαίκτες του στην μπλε ομάδα, και δη οι Τζέιμς-Παππάς του ζητούσαν να μάθουν τι λέει ο κόσμος για εκείνους, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να μιλά για το... μαγιό της.

Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it», σχολιάζοντας αρκετούς παίκτες, απαντώντας για τη σχέση του Νίκου Μπάρτζη και της Άννας Μαρίας Βέλλη, όπως και για τις αρχηγικές τάσεις του Γιώργου Κοψιδά.

«Εγώ έβλεπα τον Περικλή και την Ανθή πως ήταν πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι. Γενικά από την κόκκινη ομάδα θεωρώ ότι ήταν τα δυο παιδιά που ήταν πιο κοντά μεταξύ τους και όλοι οι υπόλοιποι ήταν πιο ομάδα σε σχέση με τα δυο παιδιά. Ξαφνιάστηκα φουλ με την αντίδραση του Περικλή βγαίνοντας από το παιχνίδι.

Στα αγωνίσματα ο Κοψιδάς ήταν το ηγετικό κομμάτι της κόκκινης ομάδας δηλαδή κατεύθυνε όλη την ομάδα. Είναι καλός παίκτης, μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορος αλλά είναι καλός στο να διαβάζει το παιχνίδι και είναι καλός και στους στόχους. Αυτό που με παραξένευσε ήταν πως μερικές φορές έδινε κάποιες εντολές στο παιχνίδι.

Ο Μπάρτζης έχει ένα χοντροκομμένο στυλ. Όσον αφορά την Άννα Μαρία εγώ είδα δυο παιδιά που ήταν κοντά αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης της Μπλε ομάδας.

Survivor 4: Η απάντηση του Δημήτρη Μακρόπουλου για την πίεση των συμπαικτών του

«Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να αποχωρήσω, θεωρούσα ότι θα μείνω λίγο παραπάνω. Παρ' όλα αυτά εντάξει έχω μαζέψει πολλές εμπειρίες. Το είχαμε συζητήσει με τον Αλέξη και μου είχε πει ότι υπάρχει μια πολύ σημαντική πιθανότητα να με ψηφίσει γιατί δεν έχει κι άλλη επιλογή λόγω του ότι είμαι και καινούργιος παίκτης. Εγώ του είπα ότι το θεωρώ και λάθος και άδικο για μένα γιατί είναι πολύ νωρίς. Με το που πήγα στο παιχνίδι όλοι θεώρησαν ότι είμαι ξάδερφος - γιος του γνωστού τραγουδιστή κι από εκεί και πέρα ξεκίνησε στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος να σχολιάζει κατά αυτόν τον τρόπο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακρόπουλος.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν οι παίκτες τον ρώτησαν τι συμβαίνει έξω εκείνος απάντησε: «Ο Αλέξης και ο Τζέιμς με ρωτούσαν περισσότερο. Πόσο καλά πηγαίνει, τι άποψη έχει σχηματίσει ο κόσμος. Η αλήθεια είναι πως εγώ δεν τους έχω μεταφέρει τίποτα γιατί πιέστηκα πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι κι εγώ τους έλεγα δεν είναι σωστό», είπε μεταξύ άλλων.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share