Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Αδίστακτη η Μαριαλένα - Χρησιμοποιεί τη σχέση με τον Σάκη… για να τον φέρει στην κλίκα

Έχει σχέδιο και το εφαρμόζει...

26 Φεβρουαρίου 2021 13:41
Survivor spoiler: Αδίστακτη η Μαριαλένα - Χρησιμοποιεί τη σχέση με τον Σάκη… για να τον φέρει στην κλίκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το… ερωτικό τρίγωνο του Survivor, καθώς έχουμε δει τις τελευταίες μέρες τον Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να έχουν έρθει κοντά, αλλά την τελευταία να το κάνει μάλλον επί σκοπού, καθώς υπάρχει στη μέση και το συμφέρον της κλίκας.

Από τη στιγμή, που τόσο ο Σάκης όσο και η Χριστίνα Κεφαλά μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης, η ίντριγκα έπιασε «κόκκινο», με τη Μαριαλένα αρχικά να έχει σαστίσει. Με τις μέρες να περνούν, όμως, η ίδια έχει πλησιάσει τον επιχειρηματία, δείχνοντας ενδιαφέρον και… αρέσκεια στα μασάζ και τα αγγίγματά του, με τις φήμες να «φουντώνουν» για εξαφάνιση στο δάσος.

Survivor spoiler: Ο πραγματικός λόγος που η Μαριαλένα ήρθε κοντά στον Σάκη

Η πραγματικότητα, όμως, φαίνεται να είναι ακόμη πιο πολύπλοκη σε σύγκριση με ό,τι θα επίτασσε ένα απλό φλερτ και μια προσπάθεια επανασύνδεσης, όπως έχει προβλέψει άλλωστε και… ο πληροφοριοδότης των «Μπλε», Κρις Σταμούλης. Κι αυτό, γιατί η Μαριαλένα φαίνεται πως έχει πλησιάσει τον Σάκη, προκειμένου να φέρει τον ίδιο και την νυν του στην υποομάδα, όπου βρίσκεται μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη, τον Νίκο Μπάρτζη, τον Τζέιμς Καφετζή και τον Πάνο Καλίδη.

Αυτό, άλλωστε, θα είναι ένα καίριο «χτύπημα» προς τους τρεις παίκτες, που έχουν απομείνει μόνοι τους. Είναι στρατηγικής σημασίας, άλλωστε, το αν ο Αλέξης Παππάς, ο Κρις Σταμούλης και η Ελευθερία Ελευθερίου καταφέρουν να πάρουν στο πλευρό τους, τους τρεις νέους παίκτες, καθώς αν η τριάδα γινόταν… εξάδα, η κατάσταση θα γινόταν δύσκολη για την έτερη υποομάδα σε πιθανές ψηφοφορίες στο συμβούλιο αποχώρησης.

Αν επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία και η Μαριαλένα φέρει τους τρεις νέους παίκτες, ήτοι τον Σάκη, την Χριστίνα και τον Γιώργο Ταβλαδάκη στη δική της κλίκα, τότε είναι σίγουρο πως ένας εκ των τριών… εξορισθέντων θα φύγει σύντομα από το νησί, αν στα επόμενα αγωνίσματα ασυλίας οι «Μπλε» ηττηθούν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share