Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Δεν φοβάται να τσαλακωθεί...": Ο κολλητός του Τριαντάφυλλου αποκαλύπτει τα πάντα για τον Ντάφυ του Survivor!

Η αποκάλυψη για την σχέση του Τριαντάφυλλου με τον Περικλή!

26 Φεβρουαρίου 2021 13:30
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αποστόλης Κούρτης ο κολλητός φίλος του Τριαντάφυλλου μίλησε στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε τα πάντα για το φιλαράκι του!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Αρχικά τόνισε πως ο Τριαντάφυλλος είναι ακριβώς αυτό που δείχνει και δεν φοβάται να τσαλακωθεί, ενώ μας εξέπληξε λέγοντας πως ο φίλος του μόλις βγει από το Survivor θα έρθει αρκετά κοντά με την Ανθή!

Επίσης αποκάλυψε πως Τριαντάφυλλος και Περικλής είναι δύο άνθρωποι που "κολλάνε" και σίγουρα θα κρατήσουν επαφές και μετά το τέλος του Survivor!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο Αποστόλης Κούρτης στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler 26/02: Η Ανθή ζήτησε από την παραγωγή να επικοινωνήσει με την οικογένειά της για να μην την στηρίξουν!

Survivor spoiler: Μια τρομερή αποκάλυψη έρχεται στο φως σχετικά με την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη από το Survivor 4!

Σ' όλους μας προκάλεσε εντύπωση πως γίνεται η Ανθή, από εκεί που είχε εξολοθρεύσει δυνατούς αντιπάλους, να μην κατάφερε να επικρατήσει της Σοφίας και της Μαριάνθης, δύο κοπέλες που φαίνεται να μην έχουν ιδιαίτερη συμπάθια στο τηλεοπτικό κοινό!

Η απάντηση είναι απλή! Όπως τόνισε η ίδια η Ανθή Σαλαγκούδη, μετά την αποχώρησή της, έτσι κι αλλιώς θα έφευγε από το Survivor ακόμα και αν έβγαινε από την ψηφοφορία πως μένει! Τι έκανε λοιπόν για την μην "φάει" κάποιο από τα κορίτσια! Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει διότι δεν άντεχε αυτή την πίεση που δέχτηκε κυρίως την τελευταία εβδομάδα!

Survivor spoiler 26/02: Η Ανθή ζήτησε από την παραγωγή

Το γεγονός πως ακόμα και αν έμεινε θα έφευγε μια σύμμαχός της, η Σοφία ή η Μαριάνθη, την έκανε να νιώθει αρκετά περίεργα! Πίστευε πως θα βρεθεί ξανά μόνη! Έτσι αποκάλυψε στην παραγωγή πως θέλει να αποχωρήσει! Όμως επειδή έχουν υπάρξει ήδη αρκετές οικειοθελείς αποχωρήσεις από το Survivor η παραγωγή της ζήτησε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της και να ζητήσει να μην την στηρίξουν αυτή την φορά, ώστε να αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Αυτό συνέβη όμως παρότι δεν την στήριξαν οι δικοί της άνθρωποι λίγο έλειψε να παραμείνει στο παιχνίδι, καθώς σας αποκαλύψαμε και νωρίτερα εδώ στο Athensmagazine.gr πως η διαφορά της με την Σοφία Μαργαρίτη ήταν πολύ μικρή!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share