Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Survivor spoiler 26/02: Η Ανθή ζήτησε από την παραγωγή να επικοινωνήσει με την οικογένειά της για να μην την στηρίξουν!

Αν δεν έφευγε από την ψηφοφορία θα έφευγε από μόνη της!

26 Φεβρουαρίου 2021 13:05
Survivor spoiler 26/02: Η Ανθή ζήτησε από την παραγωγή να επικοινωνήσει με την οικογένειά της για να μην την στηρίξουν!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μια τρομερή αποκάλυψη έρχεται στο φως σχετικά με την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη από το Survivor 4!

Σ' όλους μας προκάλεσε εντύπωση πως γίνεται η Ανθή, από εκεί που είχε εξολοθρεύσει δυνατούς αντιπάλους, να μην κατάφερε να επικρατήσει της Σοφίας και της Μαριάνθης, δύο κοπέλες που φαίνεται να μην έχουν ιδιαίτερη συμπάθια στο τηλεοπτικό κοινό!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Η απάντηση είναι απλή! Όπως τόνισε η ίδια η Ανθή Σαλαγκούδη, μετά την αποχώρησή της, έτσι κι αλλιώς θα έφευγε από το Survivor ακόμα και αν έβγαινε από την ψηφοφορία πως μένει! Τι έκανε λοιπόν για την μην "φάει" κάποιο από τα κορίτσια! Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει διότι δεν άντεχε αυτή την πίεση που δέχτηκε κυρίως την τελευταία εβδομάδα!

Survivor spoiler 26/02: Η Ανθή ζήτησε από την παραγωγή

Το γεγονός πως ακόμα και αν έμεινε θα έφευγε μια σύμμαχός της, η Σοφία ή η Μαριάνθη, την έκανε να νιώθει αρκετά περίεργα! Πίστευε πως θα βρεθεί ξανά μόνη! Έτσι αποκάλυψε στην παραγωγή πως θέλει να αποχωρήσει! Όμως επειδή έχουν υπάρξει ήδη αρκετές οικειοθελείς αποχωρήσεις από το Survivor η παραγωγή της ζήτησε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της και να ζητήσει να μην την στηρίξουν αυτή την φορά, ώστε να αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Αυτό συνέβη όμως παρότι δεν την στήριξαν οι δικοί της άνθρωποι λίγο έλειψε να παραμείνει στο παιχνίδι, καθώς σας αποκαλύψαμε και νωρίτερα εδώ στο Athensmagazine.gr πως η διαφορά της με την Σοφία Μαργαρίτη ήταν πολύ μικρή!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor 4: Η Ανθή Σαλαγκούδη έφυγε από το Survivor με 8 νίκες σε 52 ημέρες!

Survivor 4: Η επιθυμία των περισσοτέρων να αποχωρήσει από το Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη έγινε πραγματικότητα!

Ο λόγος που η Ανθή ήταν αντιπαθητική στους περισσότερους είναι σαφέστατα οι αγωνιστικές της επιδόσεις! Από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι της στον Άγιο Δομίνικο κάτι δεν πήγαινε καλά με το κορίτσι, δεν τραβούσε με τίποτα ρε αδελφέ!

Σε 52 μέρες η Ανθή Σαλαγκούδη, όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο, δεν κατάφερε να φτάσει τις νίκες της σε διψήφιο αριθμό! Ναι ναι καλά διαβάσατε! Η Ανθή Σαλαγκούδη έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο με 8 μόλις νίκες, έναντι 34 ηττών!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα στατιστικά της παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Survivor 4 Σαλαγκούδη επιδόσεις

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share