Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Ξαφνική ανακοίνωση για το επεισόδιο της Κυριακής (28/02)!

Η μυστηριώδης ανάρτηση!

26 Φεβρουαρίου 2021 10:55
Survivor spoiler: Ξαφνική ανακοίνωση για το επεισόδιο της Κυριακής (28/02)!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ποια τα δεδομένα για το επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor;

Μπορεί να είναι ακόμα αρκετά νωρίς αλλά μόλις ενημερωθήκαμε πως ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του επεισοδίου της Κυριακής και ήδη η παραγωγή έχει αρχίσει το μοντάζ για να μας παραδώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το trailer του επεισοδίου, που πιθανότατα θα το έχουμε αργά το βράδυ της Παρασκευής στα χέρια μας!

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο; Αρχικά την Σοφία Μαργαρίτη να αρχίζει τις κωλοτούμπες προκειμένου να γίνει αρεστή στους συμπαίκτες της και να μην δοθεί ξανά υποψήφια, εφόσον χαθεί ασυλία, πράγμα εξαιρετικά δύσκολα να μην γίνει!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Μπορεί στο επεισόδιο να δούμε μικρές εντάσεις αλλά αυτό θα αποτελεί εξαίρεση μπροστά στην εικόνα που θα αντικρίσουμε τη νέα εβδομάδα.

Survivor spoiler

Στην αντίπαλη ομάδα, ο Σάκης και η Μαριαλένα έρχονται πιο κοντά κάτι που θα φανεί και από το trailer που θα έχουμε τις επόμενες ώρες, ενώ οι εντάσεις με πρωταγωνίστρια την Ελευθερία Ελευθερίου δεν θα λείψουν! Η τραγουδίστρια θα βρεθεί ξανά στο στόχαστρο και θα ξεσπάσει!

Μάλιστα πριν από λίγο (πρωί Παρασκευής) η επίσημη σελίδα του Survivor στο Facebook έκανε ένα μυστήριο ποστάρισμα σχετικά με το επεισόδιο της Κυριακής!

Η νέα... δυναμική! Ποια είναι η νέα δυναμική και τι θέλει να πει ο ποιητής; Θα σας ενημερώσουμε μόλις μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες!

Δείτε το ποστάρισμα παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler: Ξαφνική ανακοίνωση για το επεισόδιο της Κυριακής

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share