Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 28/02: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα - Ποια ομάδα κερδίζει την Κυριακή;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

26 Φεβρουαρίου 2021 10:34
Survivor spoiler 28/02: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα - Ποια ομάδα κερδίζει την Κυριακή;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του αγωνίσματος που θα δούμε την Κυριακή (28/02) μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

Μπορεί να είναι ακόμα αρκετά νωρίς αλλά μόλις ενημερωθήκαμε πως ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του επεισοδίου της Κυριακής και ήδη η παραγωγή έχει αρχίσει το μοντάζ για να μας παραδώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το trailer του επεισοδίου, που πιθανότατα θα το έχουμε αργά το βράδυ της Παρασκευής στα χέρια μας!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο; Αρχικά την Σοφία Μαργαρίτη να αρχίζει τις κωλοτούμπες προκειμένου να γίνει αρεστή στους συμπαίκτες της και να μην δοθεί ξανά υποψήφια, εφόσον χαθεί ασυλία, πράγμα εξαιρετικά δύσκολα να μην γίνει!

Survivor spoiler 28/02

Μπορεί στο επεισόδιο να δούμε μικρές εντάσεις αλλά αυτό θα αποτελεί εξαίρεση μπροστά στην εικόνα που θα αντικρίσουμε τη νέα εβδομάδα.

Στην αντίπαλη ομάδα, ο Σάκης και η Μαριαλένα έρχονται πιο κοντά κάτι που θα φανεί και από το trailer που θα έχουμε τις επόμενες ώρες, ενώ οι εντάσεις με πρωταγωνίστρια την Ελευθερία Ελευθερίου δεν θα λείψουν! Η τραγουδίστρια θα βρεθεί ξανά στο στόχαστρο και θα ξεσπάσει!

Survivor spoiler 28/02: Ποια ομάδα θα κερδίσει την Κυριακή;

Στο αγωνιστικό κομμάτι την Κυριακή θα έχουμε αγώνισμα με έπαθλο φαγητού! Φυσικά spoil αποκλείεται να είχαμε τόσο νωρίς αλλά σίγουρα τα πράγματα αλλάζουν αφού πλέον δεν υπάρχει Ανθή Σαλαγκούδη! Οι υπόλοιπες 4 γυναίκες της κόκκινης ομάδας είναι ισχυρές και θα φέρουν περισσότερες νίκες, επομένως οι κόκκινοι δείχνουν να έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους!

Survivor spoiler 28/02 Ποια ομάδα κερδίζει;

Βέβαια πολλά θα κριθούν και από το είδος του αγωνίσματος αλλά και στην πίστα! Αν αυτή είναι η θαλάσσια εκεί οι μπλε είναι άχαστοι! Αναμονή μέχρι το trailer παιδιά ώστε να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share