Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 26/2: Η αποχώρηση που αλλάζει τα δεδομένα για τους Κόκκινους

Χαμός στον Άγιο Δομίνικο!

26 Φεβρουαρίου 2021 08:35
Survivor spoiler 26/2: Η αποχώρηση που αλλάζει τα δεδομένα για τους Κόκκινους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 26/2: Το ότι έφυγε η Ανθή θα επηρεάσει και τους Κόκκινους και τους Μπλε.

Ένα… ευχάριστο για τους τηλεθεατές του Survivor και τους χρήστες του Twitter ήταν το χθεσινό επεισόδιο καθώς από το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο έφυγε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Είναι η παίκτρια που συζητήθηκε όσο καμία, μετά την Κάτια Ταραμπάνκο, με όλους να σχολιάζουν τις χαμηλές της- σε σχέση τουλάχιστον με τους άλλους παίκτες- επιδόσεις.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Ποια είναι η Ανθή Σαλαγκούδη;

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη και δήλωσε συμμετοχή στο Survivor για να ζήσει το καλύτερο ρεπορτάζ μέχρι σήμερα.

Από το 2002 και για δύο χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και τα περιοδικά του Ομίλου. Παράλληλα ήταν υπεύθυνη σε θέματα διαφήμισης και προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν. Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή». Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα».

Μάλιστα, το γεγονός ότι έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ η Ανθή επηρεάζει και την Κόκκινη και την Μπλε ομάδα καθώς αλλάζουν πλέον τα ματσαρίσματα και αυτό σημαίνει πως τροποποιούνται τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι στιγμής.

Ποιοι Κόκκινοι έχουν αποχωρήσει μέχρι στιγμής;

Ο πυγμάχος Μιχάλης Αρναούτης, η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη, το μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο, η δημοσιογράφος Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η αθλήτρια ορεινού τρεξίματος Ασημίνα Ιγγλέζου, και ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος είναι οι παίκτες που είναι εκτός Survivor μέχρι στιγμής.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share