Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 26/02: Αποχωρεί και κυνηγάει νομικά την παραγωγή η Μαριαλένα!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

26 Φεβρουαρίου 2021 08:04
Survivor spoiler 26/02: Αποχωρεί και κυνηγάει νομικά την παραγωγή η Μαριαλένα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μια τρομερή αποκάλυψη σχετικά με το Survivor 4 και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη σας φέρνει σήμερα (26/02) στο φως το Athensmagazine.gr!

Είναι η αλήθεια πως η απόφαση της παραγωγής να βάλει στο παιχνίδι τον Σάκη Κατσούλη δεν άρεσε στην παίκτρια των μπλε! Και μάλιστα το πρωί της Παρασκευής σας αποκαλύψαμε και το λόγο που τα δύο παιδιά είχαν χωρίσει και εφόσον ισχύει η Μαριαλένα έχει κάθε λόγο να μην θέλει να τον βλέπει μπροστά της!

Ωστόσο όσο βρίσκονται εκεί η Μαριαλένα θα προσπαθήσει να συμβιώσουν χωρίς όμως να ξεπεραστούν τα όρια αλλιώς θα πάρει... ανάποδες!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

 Survivor spoiler 26/02: Αποχωρεί και κυνηγάει νομικά την παραγωγή η Μαριαλένα!

Τι έχει συμβεί; Γιατί απειλεί την παραγωγή η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης! Γιατί η Μαριαλένα τσαντίστηκε τόσο και έφτασε σε σημείο να απειλεί την παραγωγή; Ο λόγος φυσικά είναι η προβολή της προσωπικής της ζωής! Η κοπέλα δεν είναι καμία χαζή. Κατάλαβε αμέσως για ποιον λόγο έβαλαν τον Σάκη στο παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως ενώ αρχικά τσαντίστηκε μαζί του μαζί τα έβαλε με την παραγωγή και όχι άδικα!

Η Μαριαλένα ήταν ξεκάθαρη προς τους ανθρώπους της παραγωγής! Αφού ηρέμησε, γιατί δεν ήθελε να πει κάτι πάνω στα νεύρα της, τους πλησίασε και τους ξεκαθάρισε πως εφόσον προβάλουν κάποια στιγμή που μπορεί να παρερμηνευτεί μαζί με τον Σάκη τότε θα τους κυνηγήσει δικαστικά μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα και αν της μεταφερθεί ότι κάτι τέτοιο έπαιξε στην τηλεόραση τότε θα αποχωρήσει από το παιχνίδι!

 Survivor spoiler 26/02

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σάκης έχει μεταφέρει στην Μαριαλένα τα πάντα, όπως για παράδειγμα το πόσο αντιπαθής είναι η φίλη της, Άννα Μαρία, στο τηλεοπτικό κοινό και τι σχολιάζουν για τη σχέση της με το Νίκο Μπάρτζη, παρότι εκεί έξω υπάρχει ένα παλικάρι που την περιμένει!

Αυτό έχει προβληματίσει και την ίδια που δεν θέλει να... μονταριστούν πλάνα και να φανεί "ηλίθια" στα μάτια του Γιώργου Λιβάνη, με τον οποίο διατηρεί δεσμό εδώ και λίγους μήνες! Η Μαριαλένα ήταν ξεκάθαρη και η παραγωγή πρέπει να σεβαστεί την απόφασή της!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share