Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Mυστική συμφωνία Κρεμλίδου-Τζέιμς πριν μπουν στο ριάλιτι (Video)

Αποκάλυψη - βόμβα από την πρώην παίκτρια

25 Φεβρουαρίου 2021 19:10
Survivor 4: Mυστική συμφωνία Κρεμλίδου-Τζέιμς πριν μπουν στο ριάλιτι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το «Survivor 4» έκανε η Έλενα Κρεμλίδου στην κάμερά του «Love it». Η ίδια μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, τους καβγάδες και τη σχέση της με τους συμπαίκτες της. Παράλληλα, πρώτη εβδομάδα του Σάκη Κατσούλη στο Survivor και ήδη από την τρίτη ημέρα πλησίασαν πολύ με την πρώην και πλέον συμπαίκτριά του Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η Μαριπόζα παραδέχτηκε μάλιστα για πρώτη φορά πως γνωρίζονταν με τον Τζέιμς πριν μπουν στο Survivor και πως οι δυο τους είχαν συμφωνήσει να μην το πουν σε κανέναν. Ο Τζέιμς όμως δεν τήρησε τη συμφωνία.

«Το θέμα ήταν στη Μπλε ομάδα γενικά. Τα παιδιά μεταξύ τους. Υπήρχε μια αρνητικότητα από όλους προς όλους.

Με τον Τζέιμς γνωριστήκαμε πέρσι το καλοκαίρι όπου είχα κάνει διακοπές στη Ρόδο. Μας ξενάγησε με το σκάφος της εταιρείας του. Όταν ενημερωθήκαμε πως θα είμαστε μαζί στο παιχνίδι, είχαμε συμφωνήσει απλά να μην το αναφέρουμε. Λίγο πριν φύγω έμαθα ότι το ξέρανε όλα τα παιδιά. Εγώ κράτησα τον λόγο μου. Αυτός δεν τον κράτησε. Κάτι που θαυμάζω στους ανθρώπους και ο Τζέιμς το έχει μπόλικο, είναι το μυαλό. Ο Τζέιμς είναι ο πιο στρατηγικός παίκτης στο παιχνίδι.

Όλοι έχουν πει άσχημα πράγματα για άλλους, αλλά είναι πολύ εύκολο να κατηγορήσεις κάποιον που δεν είναι εκεί. Ξέρω ποιος έχει πει τι και είναι κρίμα να ρίχνεις ψεύδη στους άλλους…

Η Ελευθερία δεν φλερτάρει τον Αλέξη, έτσι κάνει με όλους. Κατηγορώ τον Αλέξη και όλα τα αγόρια που συμφώνησαν όταν είπε ότι η Ελευθερία φλερτάρει με όλους. Δεν είπα ποτέ τον Νίκο χωριάτη. Σοκαρίστηκα με το μένος του να πει κάτι για μένα. Μου κακοφάνηκε που η Μαριαλένα έκανε παρέα με την Άννα Μαρία» είπε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Κρεμλίδου.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share