Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4 - Έλενα Κρεμλίδου: "Στους ανθρώπους μ' αρέσει το μυαλό και ο Τζέιμς έχει μπόλικο"

Τελικά τι παίχτηκε μεταξύ τους;

25 Φεβρουαρίου 2021 13:50
Survivor 4 - Έλενα Κρεμλίδου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4 μίλησε η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο φλερτ με τον Τζέιμς Καφετζή!

Οι αποκαλύψεις της Έλενας Κρεμλίδου για το Survivor

"Υπήρχε μια αρνητικότητα από όλους προς όλους. Ο καθένας καθόταν και έψαχνε πράγματα που τον ενοχλούσαν στον άλλον για να έχει την δικαιολογία να ψηφίζει. Με τον Τζέιμς γνωριστήκαμε το περσινό καλοκαίρι όπου πήγα για διακοπές στην Ρόδο και ήταν μέρος, της όλης φάσης, να δούμε το νησί, να δούμε τις παραλίες του. Όταν ενημερωθήκαμε ότι θα είμαστε μαζί στο παιχνίδι είχαμε συμφωνήσει να μην το αναφέρουμε και έμαθα λίγο καιρό πριν φύγω ότι το ξέραν όλα τα παιδιά. Εγώ κράτησα τον λόγο μου. Κάτι που μου αρέσει πραγματικά, θαυμάζω στους ανθρώπους και ο Τζέιμς το έχει μπόλικο είναι το μυαλό. Νομίζω είναι ο πιο στρατηγικός παίκτης στο παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Όταν μιλάς για κάποιον χωρίς να είναι εκεί για να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπορείς να πεις τα χίλια μοίρια όσα. Εγώ ξέρω ότι όλοι εκεί μέσα και σε μένα και σε όλους έχουν πει κακά πράγματα για όλους αλλά είναι πάρα πολύ εύκολο να κατηγορήσεις κάποιον που δεν είναι εκεί. Επειδή ξέρω ποιος είπε τι, είναι κρίμα.", είπε μεταξύ άλλων η Μαριπόζα.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share