Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 25/02: Στέλνουν την Ελευθερία στη κόκκινη ομάδα!

Και αυτός είναι ο λόγος!

25 Φεβρουαρίου 2021 11:08
Survivor spoiler 25/02: Στέλνουν την Ελευθερία στη κόκκινη ομάδα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής σας φέρνει στο "φως" το Athensmagazine.gr! Πρόκειται για μια φήμη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και λίγες ώρες!

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι ένα από τα πρόσωπα που δεν μπορεί να προσαρμοστεί με τίποτα με τους νέους της συμπαίκτες και δεν αποκλείεται να την δούμε να αλλάζει για ακόμα μια φορά ομάδα! Από το κόκκινο στο μπλε και πάλι στο κόκκινο;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Γιατί να γίνει αυτό όμως; Την Κυριακή αναμένεται να δούμε στο επεισόδιο την Έλενα Χαμπέρη να μπαίνει στο ριάλιτι! Πρόκειται για την παίκτρια που θα πάρει τη θέση της Έλενας Μαριπόζα Κρεμλίδου! Φυσιολογικά λοιπό, αφού θα μπει γι αυτό τον λόγο θα πάει στους μπλε! Ωστόσο θα υπάρχει πάλι ανισορροπία στις δύο ομάδες αφού στους κόκκινους την περασμένη εβδομάδα μπήκαν 2 ενώ στους μπλε 3 αλλά και οι δύο τελευταίες αποχωρήσεις είχαν κόκκινο χρώμα!

Survivor spoiler: Στους κόκκινους η Ελευθερία;

Survivor spoiler 25/02: Στέλνουν την Ελευθερία στη κόκκινη ομάδα!

Και πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης! Υπάρχει πληροφορία που αναφέρει πως ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στους μπλε να δώσουν μια γυναίκα στους κόκκινους! Προσοχή, μια γυναίκα κι όχι γενικά όποιον θέλουν! Και ο λόγος είναι πως αυτή την στιγμή στους κόκκινους έχουμε 4 παίκτριες και ειναι πολύ πιθανό την άλλη εβδομάδα να αποχωρήσει Σοφία ή Μαριάνθη, επομένως θα έχουμε τον κανόνα των τριών και νέοι παίκτες δεν θα μπορούν να μπουν!

Επομένως ο Γιώργος Λιανός θα ζητήσει από τους μπλε να ψηφίσουν ώστε να δώσουν μια γυναίκα! Αυτά δεν ξέρουμε αν θα γίνει αυτή την εβδομάδα ή την επόμενη αν οι κόκκινες μείνουν τρεις αλλά θεωρείται δεδομένα πως θα γίνει! Και ποια γυναίκα θα δώσουν; Φυσικά την Ελευθερία Ελευθερίου!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share