Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Με συμβόλαιο 2 μηνών στο Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη

Αποκλειστικό βόμβα!

25 Φεβρουαρίου 2021 09:47
Survivor spoiler: Με συμβόλαιο 2 μηνών στο Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Παρελθόν αποτελεί από το Survivor 4 η Ανθή Σαλαγκούδη και οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως είναι ραγδαίες!

Πριν λίγο σας αποκαλύψαμε για ποιο λόγο η Ανθή Σαλαγκούδη δεν αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της, όταν της ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό πως αποχωρεί και τώρα σας έχουμε ακόμα μια αποκάλυψη! Η Ανθή Σαλαγκούδη είχε υπογράψει συμβόλαιο δύο μηνών για να μπει στο Survivor;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια φήμη που θέλει την Ανθή Σαλαγκούδη να είχε υπογράψει συμβόλαιο δύο μηνών όταν μπήκε στο ριάλιτι και γι' αυτό τον λόγο ο μισθός της ήταν τεράστιος, αφού δεν θα ήταν για... πάντα! Μπήκε για να προκαλέσει τον χαμό που προκάλεσε και τα κατάφερε!

Ο Ατζούν ήξερε τι κάνει. Ήξερε πως βάζει μέσα μια αδύναμη παίκτρια που όμως έχει τα... κονέ να προχωρήσει στην κοινωνία! Η θέση του πατέρα της ήταν κάτι που "γυάλισε" στον Ατζούν και ήξερε ότι θα προκαλέσει γκρίνιες με το να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης!

Survivor spoiler: Με συμβόλαιο 2 μηνών στο Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη

Οι φήμες αυτές θέλουν τον Ατζούν να συμφώνησε με την Ανθή Σαλαγκούδη για συμβόλαιο 50.000 ευρώ στο σύνολο ώστε να μπει μέσα για 2 μήνες! Το ποσό είναι τεράστια αλλά και ο ντόρος που έγινε στο όνομά της ήταν ακόμα μεγαλύτερος! Μην ξεχνάμε μάλιστα πως στο Twitter δημιουργήθηκε και hastag για την Ανθή, πέρα από αυτό του Survivor, που σας έχουμε αποκαλύψει πως κάτι τέτοιο φέρνει επιπλέον έσοδα στην παραγωγή.

Η Ανθή Σαλαγκούδη μπήκε στο παιχνίδι στις 03 Ιανουαρίου, δηλαδή την δεύτερη βδομάδα προβολής του ριάλιτι, και αυτή την εβδομάδα ολοκληρώθηκαν 2 μήνες, καθώς μην ξεχνάμε πως τα επεισόδια είναι γυρισμένα 2-3 μέρες πριν! Αξίζει να σημειωθεί πως αντίστοιχη φήμη όταν μπήκε στο Survivor 2 κυκλοφορούσε και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Αφού και οι δύο παρουσιάστριες μπήκαν με υψηλό μισθό, έβγαιναν συνέχεια υποψήφιες προς αποχώρηση, ο κόσμος τις κρατούσε πανηγυρικά αλλά ξαφνικά μια εβδομάδες τις ξέχασε! Πολλές συμπτώσεις μαζεύτηκαν παιδιά.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share